Рижо коте с три крачета спешно се нуждае от помощ
Публикувано: 30 November 2008 - 01:46 PM
Ако не намерим такъв, ще търсим друг по-евтин стационар, колкото и тъпо да звучи.
Снимки след малко.

Публикувано: 30 November 2008 - 03:50 PM

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 30 November 2008 - 05:38 PM

Публикувано: 30 November 2008 - 05:58 PM

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 30 November 2008 - 10:30 PM
Публикувано: 01 December 2008 - 11:33 AM
Ще пиша отново щом имам новини. Засега нищо не е плащано в клиниката. Като се обадят за операцията тогава ще плащаме. Благодаря и на докторите там за отношението и грижата към нещастната хубавица.

Публикувано: 01 December 2008 - 12:34 PM
Засега нещата се развиват...класически ;D

Публикувано: 01 December 2008 - 12:36 PM
При един разговор може да се разберат техните мотиви и да им бъде обяснено. :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 December 2008 - 12:58 PM
Едит след телефонно обаждане: Всъщност няма никакво значение горното излияние. Котаранка ще има дом вече със 100% сигурност. Осиновява я братът на момичето, което я намери. Мисля, че историята е с повече от хепи енд. :->) Живи и здрави и много много щастливи моменти на котето и нейните осиновители.
Едит след получаване на мейл от кандидатката: "Привет отново. Съображението ни да не е кастрирано котето е следното - искаме да изпълни предназначението си на женско същество и даде потомство. Може да го кастрираме, след първото раждане. Ще имаме грижата да намерим дом на всичките му деца. Така направихме и за нашето, вече много старо куче. И вярваме, че това го спаси от рак на матката."
Тъпо...

Публикувано: 01 December 2008 - 01:35 PM
Цитат
Тъпо...
Цитат
Страхотно! :->)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 December 2008 - 01:59 PM
Отново - поздравления от мен за грижата и намирането на дом на това и на всички останали подопечни ви котета!