Кучето се дави
Публикувано: 20 March 2009 - 02:52 PM
Здравейте,през ноща кучето ми започна да се дави незнам дали е точно давене и цяла нощ прави така мисля,че като души през носа и си поеме повече въздух и се дере през носа,няма промяна в поведението.Не мога да разбера дали е от носа или от гърлото,но мисля че е от носа.Благодаря.
Публикувано: 20 March 2009 - 07:52 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 20 March 2009 - 09:16 PM
d-r Bobadova, в Mar 20 2009, 05:52 PM, написа:
Taка ли изглежда:
http://www.youtube.c...h?v=1UyBrb0Hhpk
http://www.youtube.c...h?v=1UyBrb0Hhpk
Да това е,значително намаля.
Публикувано: 24 April 2009 - 11:07 AM
Моля ви някой да ми каже как се лекува това чудо- моето куче вече трета седмица кашля така. Направи един курс антибиотици защото лекаря реши, че е вирус, но кучинка продължава да кашля- днес му се обадих и го питах дали занае какво е reverse sneezing- той не знаеше. Не знам за друг добър ветеринар при който мога да я заведа моля ви- ПОМОЩ!
P.S.
Дали ще помогне ZODAC ?
P.S.
Дали ще помогне ZODAC ?
Публикувано: 24 April 2009 - 03:08 PM
Аз не мога да разбера защо в подфорум "ветеринарен кабинет" няма нито един ветеринар, който да може да отговори на въпросите ни... Толкова ли никой не е компетентен? Ветеринаря при който ходя не знае как се лекува, тук никой не знае как се лекува- май ще трябва да я карам на самотворчество и да експериментирам

Публикувано: 24 April 2009 - 03:22 PM
И Скипър прави така. Случва се рядко, когато се развълнува, примерно ако не е виждал някой член на семейството от дълго време и като го познае, започне да му се радва и прави така. Минава за 2-3 минути. В началото много се плашехме. Водихме го на лекар, но той не откри нещо проблемно. Каза, че може да е от много неща: от алергия, от аналните жлези. Но виждам, че и в youtube в коментарите пише, че е от вълнение, страх, при моя е от радост явно. Мислех си да не би да е вдишал нещо. но пък това да е всеки път като се радва, не е възможно. Ако знам с какво да му помогна... Аз правя както пише в коментара, не го пипам и чакам да му отмине. Но те съветвам все пак да го виде ветеринар, може у вас причината да е друга.
Публикувано: 22 December 2009 - 12:58 PM
Здравейте! И моята пинчерка прави така. Най кошмарния период беше цяла седмица след като се разгони. водих я на вет .......естествено нищо не откри. Аз си мислех ,че и се повръща и дори подведох вета. Той каза ,че е от разгонването. Но сега си мисля,че от вълнение и уплаха го е правила Понякога когато вечер се върна от работа първия момент на срещата ни прави така за кратко и минава.Логично ми се струва да е от вълнение, силни емоции, но е страшно ................да гледаш едно малко същество 2кила да не може да си вземе въздух.
Публикувано: 23 December 2009 - 12:07 AM
Моята Сара също го прави това но в по слаба форма в началото и аз се стрясках но разбрах че не е страшно просто като се зарадва повече и все едно не може да диша нормално .