- (7 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Куче с гигантски тумор някой може ли да му помогне
Публикувано: 02 May 2009 - 06:42 PM
Видях новопоявило се куче в квартала ми с тумор колкото футболна топка.Не мога да му помогна никак(нямам нито кола,нито пари)затова пиша с надежда че някой може да се смили над него и да помогне.Тумора е на задното му краче,почти до дупето и това затруднява ходенето.Движи се бавно и като ходи си рита буцата,която вероятно му и тежи.Довечера или утре ще се опитам да кача снимките,които са ужасни и от далече,но кучето е страхливо.Става въпрос за кв.Ботунец(преди Сеславци).Горкото куче се мъчи да влачи тоя гигантски тумор,а тъпите хора му се смеят :( Много тъжно!
пп.Ето и снимките...
пп.Ето и снимките...
Публикувано: 02 May 2009 - 07:22 PM
Смеят ли му се? Живи и здрави, дано не им се върне смеха...
Вероятно някой грижовен стопанин се е отървал от проблема, като го е изхвърлил. Кучето старо ли е? При всички положения си има нужда от вет. Качи снимки, дано съберем някой лев, поне за преглед, та да се знае има ли шанс и от какво има нужда -операция ли, що ли.
П.П. Докато цъках с език си качила снимки. Наистина е ужасно положението.
Вероятно някой грижовен стопанин се е отървал от проблема, като го е изхвърлил. Кучето старо ли е? При всички положения си има нужда от вет. Качи снимки, дано съберем някой лев, поне за преглед, та да се знае има ли шанс и от какво има нужда -операция ли, що ли.
П.П. Докато цъках с език си качила снимки. Наистина е ужасно положението.
Публикувано: 02 May 2009 - 08:18 PM
Предложиха ми транспорт,но остава въпроса с парите.Мисля си че ще трябва да се оперира,най-вероятно,не знам.Аз не мога да отделя никакви пари,не само съм на червено,ами съм задлъжняла :( Дали някой вет.ще се навие да го оперира и после да се издължавам?
Публикувано: 02 May 2009 - 09:21 PM
кикита, в May 2 2009, 09:00 PM, написа:
Нямам представа утре ще питам д-р Бобадова или д-р Златева и ще пиша.
Да, като разбереш казвай, за да действаме със събирането. Може би така или иначе трябва първо да се прегледа кучето от съответния лекар, за да каже дали може да се оперира.
Публикувано: 02 May 2009 - 09:22 PM
Кикита,
Аз също ще се включа с парички.
Това нещо трябва да се махне от кучето.
Дано е доброкачествено
Аз също ще се включа с парички.
Това нещо трябва да се махне от кучето.
Дано е доброкачествено
Публикувано: 03 May 2009 - 11:45 AM
Питах за цените в Св.Георги в Редута казаха около 90лв. операцията,зависи и от самия тумор,30лв.консумативи и около 30 лв.иследване на кръвта.На стационар може да остане максимум 2 дни,отделно се плаща.Няма да има хирург до 06.05.Другия вариянт е при д-р Станкова.Тя преди е оперирала куче с подобен тумор,при нея е около 100 лв(ако ни направи отстъпка иначе излизало около 200лв.при другите лекари).Отделно стационара.Тя сега не е в България,връща се сряда или четвъртък.
Публикувано: 08 May 2009 - 02:18 PM
Бяхме решили,че е най-добре да изчакаме д-р Станкова да си дойде и да го закараме при нея,но тя ще си дойде по-късно от очакваното.Чак понеделник.Ще трябва да изчакаме до тогава :( Можеше да се заведе и в Добро хрумване,но решихме да чакаме докторката.Благодаря много на всички които казаха че ще изпратят пари за операцията на това същество.Надявам се да няма проблеми с хващането само.Като има развитие ще пиша какво е станало.
Публикувано: 08 May 2009 - 02:39 PM
Дано оцелее докато чака докторката.Хората са жестоки,надявам се да не срещне такива.Аз също съм готова да помогна финансово.Ще чакам новини.
- (7 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »