Мики и Кейт искат да стоплят нечие сърце Котета
Публикувано: 26 May 2009 - 09:06 PM
Тази вечер като разхождах Бренда и се спря и закова на едно място. Започна да слухти и аз помислих, че е чула дете и тъкмо се засилих да я хвана и тя се затича към едни строителни материали до съседния блок... А там едно бебе коте си седи отгоре на тях и реве ли реве с цяло гърло...Тя се зарадва(нали си има 2 котки в нас) и искаше да играят, но малкия се оплаши толкова,че стана 3 пъти по-голям. Сега е в кухнята и прави бели. Яде Про План все едно не е виждал храна никога...
Благодарности към Дора и Йохана, които ще поемат бебето докъто му излезе късмета.
Отивам да го обезпаразитя външно и ще ви пусна снимки да видите малкия чаровник.
Благодарности към Дора и Йохана, които ще поемат бебето докъто му излезе късмета.
Отивам да го обезпаразитя външно и ще ви пусна снимки да видите малкия чаровник.

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 26 May 2009 - 09:27 PM
Нъц !
В момента в който тръгна да
и той...
Аз не мога- ако вие можете утре ...
В момента в който тръгна да

Аз не мога- ако вие можете утре ...

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 27 May 2009 - 02:00 PM
Този малък мъж страхотно ми напомня на моят малък принц, когато го прибрах от улицата

Та само да кажа, че от тези малки мъже стават страхоооотни Принцове, само им трябва маааалко любов и грижа... е, може и повечеко, не малко...
Късмет на момченцето!

Та само да кажа, че от тези малки мъже стават страхоооотни Принцове, само им трябва маааалко любов и грижа... е, може и повечеко, не малко...
Късмет на момченцето!
Публикувано: 12 June 2009 - 10:06 PM
За да ги качи Мечо Пух снимките, някой трябва да му ги прати
. Кой е пил днес? А?

Публикувано: 13 June 2009 - 09:48 PM
Ето ги сладурковците
. Ужасно съжалявам, че нямаме снимка на Кейти от първия и ден при нас. Беше толкова кльощава, малка и нещастна, че предвид на доста гадничкото и разстройство малко се съмнявахме дали ще оживее. А сега с всеки изминал ден става все по-красива
.

Публикувано: 21 June 2009 - 11:49 AM
хей хей
Как са тези беборльончета? Пуснете някоя нова снимка да си ги видим, че Бренда пита за тях
Как са тези беборльончета? Пуснете някоя нова снимка да си ги видим, че Бренда пита за тях

Публикувано: 21 June 2009 - 12:00 PM
Кейти почина в понеделник
. В неделя ни се видя омърлушена и видяхме в тоалетната, че някой е акал по-рядко. Заведохме я на лекар. Имаше температура 40 градуса. Сложиха и лекарство против разстройство и казаха, че не е толкова страшно. В понеделник още в 7 сутринта Дора отиде да я провери добре ли е. Била е съвсем отпаднала и само е лежала. Занесла я е отново в клиниката. Този път температурата и е била малко над 32 градуса. Започнали да я затоплят и до обяд вече беше качила температурата с 2-3 градуса. В ранния следобед си отиде
. Тъкмо се бяхме поуспокоили за нея, че има шансове да живее и да стане голяма и красива котка. Точно два дни преди това беше жизнена, играеше, беше пораснала много за една седмица. Това просто дойде като гръм от ясно небе.

Публикувано: 21 June 2009 - 12:13 PM

Късмет на Мики.

Публикувано: 22 June 2009 - 08:48 AM
Съжелявам ,че аз не писах по рано, но ми беше много гадно и тъжно....и аз така се надявах да порасне котка от таз малка сладурка...толкова бързо се привързва човек...а след това за няколко дни ми се случиха още няколко тежки и тъжни неща(включително се разделихме с едно от кучетата при моите родители)...направо съм в депресия!