Цитат
аз съм от Монтана. Намерих този форум и реших, че някой може да ми помогне.. Така да разкажа историята си.
На 24 май (деня преди бала ми) ходех по една улица. До едни контейнери видях едно малко коте. Стори ми се много красиво и сладко и реших да го погаля, после видях, че задните му крачета и опашката са парализирани. Стана ми много тъжно и реших да го взема. На другия ден я заведохме на ветеринар. Започнахме лечение с Б комплекс. За 2 седмици започна да има чувствителност, не много голяма. След това разбрахме за 1 по-добър ветеринар. От седмица и нещо той я лекува(всеки ден) с нивелин и Б-комплекс. Подобрява се много бавно, нужни са и много упражнения, за да се научи да ходи, но трябва да се продължи и с нивелина.
Ще се радвам ако можете да помогнете с някой съвет, моралната подкрепа е важна, но всеки, който е лекувал котката си така, знае, че е доста скъпо. Ние имаме доста животни и се грижим за тях, както и за това котенце, но ни е доста трудно - ще ни трябват поне още 150 лв, ние вече дадохме толкова,ако не и повече. Ако някой има желание да помогне да ми пише на ЛС или на и-мейла - allex_10@abv.bg.
Надявам се все някой да помогне за да не прекъсваме лечението на малката Йожи. Благодаря ви предварително Smile
Ето и малко снимки да видите колко е красива, на някои от тях ще забележите, че крачката й седят неестествено, но на всички ще видите жизнеността й Smile :
http://www.album.bg/...us/albums/90365
от тук