КУЧЕТО МИ НАКУЦВА
Публикувано: 02 August 2009 - 07:31 PM
Супер умно ще е да го заведеш на лекар, тук няма кой и как да ти каже какво му е ....

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 August 2009 - 08:03 PM
oп грешка извинявам се ! исках да кажа че отидох при лекаря и докато вляза и му казах тои каза че има оток ,след това го питах къде е този оток защото няма такова нещо а тои седи ме гледа тупо и вика аз сам ветеринар и разбирам .аз казах да ми обесни как разбра кakaв е проблема без да го прегледа и тои каза спокоино 3 инжекци и след 3 дена е готов кам 120лв!
Публикувано: 03 August 2009 - 08:37 AM
Ако не вярвате на личния лекар на кучето, напревете консултации с специалист, установете какво му е, точната диагноза и започнете лечение. Парите не би трябвало да имат значение, стига да помогнат кученцето да е живо, здраво и жизнено.
Пожелавам ви успех с лечението и скорошни разходни на пълни обороти двамата заедно !
Пожелавам ви успех с лечението и скорошни разходни на пълни обороти двамата заедно !
Публикувано: 03 August 2009 - 11:08 PM
Хубаво би било да споделиш причината за накуцването, така темата може да бъде от полза и за други с подобен проблем.

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 04 August 2009 - 06:11 PM
проблемат е в това че има некфо леко усукфане или леко травмирано краче,някакав такъв тип! ни6то сериозно исписаха ми 3 хапчета на стоиност по 2 лв броиката и те се водят обезболява6ти и по малко разходки докато не започне само не престане да понакуцва!
Публикувано: 07 August 2009 - 03:59 PM
Цитат(AnImaLSs @ Aug 5 2009, 08:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>
стига бе 4овек моито са му дал от 5 дена само 2 и вече почти не се усе6та6а накуцването му а незнам какви са хапчетата!! а 2 месеца е супер мн време закараи го да видят .
На каква възраст е кучето, може да има паностеит. Моят кучо имаше това заболяване, характерно за едрите породи на възраст до 18 месеца, преминава с възрастта, а кетофенът е основно за облекчаване на болката, но е вреден за стомаха, затова заедно с него се дава и едно друго лекарство! Има такава тема във форума, там съм описала подробно как ни поставиха диагнозата и какво е лечението.
Публикувано: 07 August 2009 - 04:42 PM
Какво точно е паностеит. Да не би да е болка в костите от бързо израстване. Брат ми като беше малък за една година порастна с около 30-40 см и го боляха костите на краката. Лекарите казаха, че дължи на бурния растеж и му предписаха едни мазила да се маже. Когато спря да расте толкова бързо болката отшумя. Такова ли е?
Публикувано: 10 August 2009 - 01:55 PM
Цитат(Хърс @ Aug 7 2009, 02:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Какво точно е паностеит. Да не би да е болка в костите от бързо израстване. Брат ми като беше малък за една година порастна с около 30-40 см и го боляха костите на краката. Лекарите казаха, че дължи на бурния растеж и му предписаха едни мазила да се маже. Когато спря да расте толкова бързо болката отшумя. Такова ли е?
Да, това е, среща се и при малки деца.
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +