От петък една позната ми звъни да ходя да взема някаква немска овчарка, която седи на площада в село Мрамор - за тези които не знаят - това е на 5 мин. извън София близо до кв. Надежда от другата страна на околовръстното. Кучето седи на централния площад, било много слабо. Мъжко. Младо.
Ако някой има някаква идея какво да се прави да се обади на тел. 0885 80 35 75. Ще получи повече информация. Лошото е че селяните обикновено стрелят или тровят новопоявилите се кучета или пиян шофьор ги отнася със 120 километра. Не знам дали е за загубени или за търсещи дом, може и да е за 2-те.
Няма снимки, защото както и при мен, всички телефони които снимат са изядени от кучета...
Немска овчарка седи на спирка 4 дена с. Мрамор
Публикувано: 26 August 2009 - 07:12 AM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 28 August 2009 - 04:23 PM
Последна информация. Кучето в момента е завързано на един двор в с. Голяновци. Днес са ходили на оглед до Мрамор, но се оказало че е ЖЕНСКА и не е кастрирана, затова са им предложили мъжко от Голяновци /бартер малко :-)/, но след размисъл им е отказано всякакво куче, сега остава да се мисли кога и как ще се кастрира, етзи дни се надявам някой да ми донесе снимки и да пусна обяви.

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 31 August 2009 - 01:54 PM
Снимките са от телефон но засега толкова. Телефонът за желаещите кучето е в най-горния пост на темата.

Публикувано: 12 September 2009 - 11:00 PM
Честито! Кучето е много красиво, искрено се надявам, че ще сте щастливи едни с други
Само да вметна, че не е немска, а е източноевропейска овчарка - като нашия Нортън.
lubo196, това са изключително умни кучета, лесно се обучават и са щастливи, когато работят (изпълняват команди).
Ако имаш нужда от помощ под формата на съвети за гледане и обучение - заповядай в темата за източноевропейските овчарки.

Само да вметна, че не е немска, а е източноевропейска овчарка - като нашия Нортън.
lubo196, това са изключително умни кучета, лесно се обучават и са щастливи, когато работят (изпълняват команди).
Ако имаш нужда от помощ под формата на съвети за гледане и обучение - заповядай в темата за източноевропейските овчарки.

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 12 September 2009 - 11:05 PM
Искрено се радвам за вас!Много ме радват деца като теб,следих през цялото време темата с интерес и вярвам че кучо намери истинските хора за себе си.Мечтая си един ден повече деца да са като теб!Имаш и моята пълна подкрепа,ако имаш някакви въпроси питай,ние сме насреща

Страница 1 от 1