Dog.bg Форуми : Изгубена е Немска Овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изгубена е Немска Овчарка (ВЕЧЕ У ДОМА!)

#1 Потребителят е офлайн   lubo196 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Икона за мнението  Публикувано: 27 September 2009 - 11:59 AM

Докато баща ми е извеждал кучето ми около 23:30 ч. на 26 септември (страхотен подарък за РД-то ми ) , кучето не се е върнало ... Той ми казва че видял ситроен на мястото , където е изчезнало кучето ... Казва се Тара , Много е доверчива на годинка и половина малко е слаба и се надявам да си я намеря ,,, моля помогнете миии dh_188.gif zz_217.gif mellow.gif sad.gif rf_011.gif Аз му казвам че така не се извежда куче , но той не слуша никого ... ;( Кучето е изгубено на бул "ситняково" точчно до мола ... ;(
тел за връзка 0895173339
скайп - osama.benladen5
Бях сигурен че баща ми пак ще прецака всичко ... :(
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
User's Signature

Качена снимка

#2 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2009 - 12:25 PM

Разбирам колко ти е тъжно,наистина!
Но колко пъти хора(дето разбират мн повече от мен) ти казаха,първо да изградите здрава връзка с кучето и тогава да го пускате? ea_103.gif

Дано го намериш!
User's Signature

Качена снимка

'He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours,
faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion.'

#3 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 September 2009 - 12:49 PM

Разлепи обяви със ХУБАВА снимка на Тара.
Силно се надявам да я намерите... и дано си си взел поука и като влезе пак в дома ти да изградите Първо "връзката" куче- човек...

#4 Потребителят е офлайн   lubo196 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 September 2009 - 12:50 PM

В МЕН ВИНА НЯМА ;(
Аз казвам всичко от форума на баща ми ... той НЕ възприема 4 дена ме нямаше и за 4 дена да я загуби ,,, как е възможно ;(
User's Signature

Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 27 September 2009 - 12:55 PM

Не се оправдавай! От оправдания няма смисъл сега... действаите и намерете кучинката, а като я намерите се отнасяите по- сериозно към нещата...
Но първо я намерете. Напускай обяви из сайтовете, принтирай и разлепи обяви в района, а и не само... и не се отказвай.
П.П.
Ако бях на твое място (да не дава Господ!) сега изобщо нямаше да седа пред компютъра, а щях да търса животинката...

#6 Потребителят е офлайн   Fi_Re Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2009 - 01:03 PM

Добре де, на теб колко пъти ти се каза да си държиш кучето на повод? Не се оправдавай, че нямаш вина, защото имаш, защото се изписаха купища предупреждения какво може да стане и ето стана. Как може да пускате израстнало куче, което е от скоро с вас без повод? Е, не, това е просто пълния абсурд!
User's Signature

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   lubo196 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 September 2009 - 01:04 PM

Сега се виждам с баща ми , той казва че може би са я откраднали - видял е 2ма човека да се радват на Тара , със ситроен /май берлинго/ , и както му се радвали се качват на колата и си тръгват ... и кучето го няма ... той е бил на 50на метра от тях и незнае дали те са го взели ... но кучето го няма и е факт ...
Тя е била без повод на уличката пред блока ... другаде не я пускаме след вашите предупреждения
User's Signature

Качена снимка

#8 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 September 2009 - 01:05 PM

Цитат(Tali @ Sep 27 2009, 01:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ако бях на твое място (да не дава Господ!) сега изобщо нямаше да седа пред компютъра, а щях да търса животинката...

Мхм, търсете я. Тя е при вас от около две седмици... Не може чак толкова бързо да решите да я пускате без повод. А наистина оправданията сега няма да ти помогнат. Толкова много те съветваха... Отивай да търсиш :)
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 September 2009 - 02:24 PM

Уф, не не че ми е работа да се меся, ама аман от тъпчовци!
И папаши, и синчета...

Любезни lubo196, тук не е детска градина и обяснения от типа "Аз не съм - той тати..." звучат идиотски.
Поели сте отговорност за живо същество - куче!
Носете си я!

Първо опищяхте орталъка с претенции хем да е НОК, щото тати каза - кой иска безпородни (?!), хем да не е за повече от 60-70лв, че нямаме парички; заля форума с клетви и заклинания какви добри стопани ще бъдете и накрая ... ама къде ми е кучето, то взе, че избяга! ud_009.gif
Криминалето със ситроена е смехотворно - сам вярваш ли му?

Гаси компютъра и върви да си търсиш кучето - или чакаш някой да ти го доведе на крака? С панделка на шията - подарък за РД?
Или вече го прежали - друго ще си вземете?!
Пиши обяви в нет-а, разлепи отпечатани там, където сте го загубили.
Ако нямаш принтер - има работещи и в неделя копирни центрове - пусни обяви със снимка на кучето, обещайте възнаграждение.
Въобще направи нещо, вместо да дремеш пред компютъра и да си четеш темички...

А иначе в подписа ти - "Моята ЛибоФ!"
Пфу!
zz_020.gif

#10 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 27 September 2009 - 02:49 PM

О, не не! НЕ се и съмнявам ... Абе .. нямам думи просто! (и това си личи!) eg_033.gif

За да не повтарям мненията, ще ти пожелая само успех евентуално ако станеш от компютъра и тръгнеш да го търсиш (което май е малко вероятно) .
User's Signature

Качена снимка

#11 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:<br />

Публикувано: 27 September 2009 - 03:32 PM

Цитат(Tara.. @ Sep 27 2009, 03:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
О, не не! НЕ се и съмнявам ... Абе .. нямам думи просто! (и това си личи!) eg_033.gif

За да не повтарям мненията, ще ти пожелая само успех евентуално ако станеш от компютъра и тръгнеш да го търсиш (което май е малко вероятно) .

Много се извинявам, че се намесвам. rc_036.gif Сега по същество...

Нужен ли е поста ти?! Нужно ли е да се заяждаш, защото си видяла, че някой друг го е направил и "да не останеш по-назад" ?! dry.gif

Любо, както казаха, сами сте си виновни да попаднете в тази ситуация. Изпатихте си, вземете си поука.
Мога единствено да ви пожелая успех, да не се отказвате да я търсите и скоро време да бъдете отново заедно. ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#12 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 September 2009 - 03:44 PM

Цитат(lizata @ Sep 27 2009, 04:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нужен ли е поста ти?! Нужно ли е да се заяждаш, защото си видяла, че някой друг го е направил и "да не останеш по-назад" ?! dry.gif

Не искам да дооспамвам темата, така че това ще е последното ми мнение тук, щом искаш, изчезвам. Ако имаш проблем, най-добре на лични. Но понеже вече започнах поста си, ще ти отговоря. Не знам дали поста ми е нужен, или пък не, но това е форум и имам право да пиша във всяка тема. Аз не съм този, който решава кой къде да пише. Нито ти. Не се заяждам, а изказвам мнение, защото се ядосах като прочетох съдържанието! Пожелах му успех, какво още искш? Да му кажа браво, че си взе кучето и след няма и няколко дена го изгуби, а сега дори не ставаш, за да го потърсиш! Това ли? Кучето е поставено в нова обстановка, при нови хора, трябва да придобие съвсем други навици, на които е свикнало. И изведнъж си мислят, че то е готово да се разхожда без повод, в явно незаградено място, близо до други хора! ... dry.gif

Извинявам се отново, че се налага да четете моите мнения.
User's Signature

Качена снимка

#13 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 September 2009 - 03:45 PM

Любо, баща ти наистина ли харесваше кучето? Създавало ли ви е проблеми, сериозни проблеми? Възможно ли е да я е дал (пуснал) някъде, докато те няма? Това е важно, защото ако е така е добре да се разпитава КЪДЕ наистина е кучето, ако ти каже, разбира се. Не че има кой да го поеме обратно, ако баща ти не я иска, но все пак...
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#14 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2009 - 03:52 PM

zz_020.gif Очакваше се рано или късно нещо подобно да стане.
Искаше куче - ето ти куче.

Цитат(lubo196 @ Sep 27 2009, 02:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тя е била без повод на уличката пред блока ... другаде не я пускаме след вашите предупреждения

Да, на уличката пред блока е особено безопасно, нали? Ако не се беше изгубила, сигурно щяха да я размажат на асвалта някой ден!

Хора, не сте за куче :/

Искрено се надявам, животинката да попадне в добри условия.
User's Signature

#15 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 September 2009 - 03:58 PM

Както бях писала, това рано или късно щеше да се случи. Обаче не е виновен бащата, нито синчето, а този, който им даде това куче. Защото още от самото начало беше сигурно, че те не са надеждни стопани. Въпреки че всички се залвахте да ги прехвалвате. Не може едно дете да бъде такова, още по-малко баща му с тези куп изисквания. Знам, че кучето беше бездомно с неяна съдба, но в момента кучето е още по-объркано и с още по-злощастна съдба. Ако някой ще търси отговорност, търсете я при големия задомител, който и да е той.

МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ЗАДОМЯВАТЕ, ХОРА! НЕ Е ТОЛКОВА ЛЕСНО КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА.
User's Signature

Качена снимка

#16 Потребителят е офлайн   estrella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 September 2009 - 05:40 PM

Чета тази тема и ме е яд, че кучето е във тежко положение в момента, едно куче винаги трябва да е на повот докато се изгрди една връзка между вас и едно пълно доверие, кучето се пуска след като го познаваш знаеш от какво може да се изплаши или кого би залаяло но за да започнеш да познаваш кучето си трябва да мине време. Че сами сте си виновни това е ясно сега остава да я намерите не губете надежда тя може да е навсякъде, вижте дали нестава да се пусне обява по весник напишете обяви със снимка и със везнаграждение може да поразпитате и по местата където сте я разхождали невярвам никой да не я е видял. Странно как са й се радвали а после е изчезнала , явно бащати не я е наблудавал достатъчно, незнам дали той харесва кучета и дали тя му е пречела с нещо само вие си знаете, едно е ясно трябва да я търсите опорито.
Успех! дано я намерите.
User's Signature

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.

#17 Потребителят е офлайн   lubo196 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 September 2009 - 06:02 PM

Toва е досега сме обикаляли целия квартал и околности-нищо ... Предлагаме възнаграждение , на всички въпроси и критики се отказвам да отговарям , просто е безсмислено ... Кучето е откраднато ... каквото искате пишете , ако някой е видял немската овчарка от подписа ми , нека да се обади , или на лични ... и ако кучето създаваше проблеми , баща ми нямаше да дава възнаграждения ... Хайде сега моля по темата да пишете - няма място нито за критики нито за жалвания .
User's Signature

Качена снимка

#18 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 September 2009 - 06:05 PM

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#19 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 September 2009 - 06:37 PM

Обикаляйте и търсете кучето СУТРИН или ВЕЧЕР, когато е по-тихо и по-спокойно! В суматохата навън, може и да не и чуе иначе. Обикаляйте неоглеждайки се, а ВИКАЙКИ я по име, но не с рязък, а с мил и игрив глас! Обиколете целия квартал, поне в радиус от десетина преки.

Другите коментари ще си ги запазя, ама... тая теория с "краденето" на куче, изведено без повод е просто като градска легенда за всеки, който си е затрил кучето! Просто я забравете тая теория!

Кучето се е изгубило, дано не се е отдалечило много. И не придавайте на кучетата човешки начин на мислене, за съжаление те не а отлкова гениални като по филмите - отплесват се и губят ориентация.
User's Signature

Качена снимка

#20 Потребителят е офлайн   lubo196 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 September 2009 - 06:44 PM

досега сме обикаляли всичките квартали - около нашия и заедно с него . Сега пак излизаме в единствения който остана , но там е малко вероятно - кучето е загубено в другата посока ... Да се надяваме да е загубено ... :S поне да има шанс ... Но това което казах е точно от думите на баща ми - нито съм свидетел нито очевидец... хайде продължавам с търсенето , някой ако забележи нека да звънне може и на 0886605734 и на 0895173339и на лс и в темата и всичко - ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ
User's Signature

Качена снимка

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни