Чебурашка търси дом малка и чаровна сладурана
Публикувано: 21 October 2009 - 04:49 PM
Публикувано: 21 October 2009 - 04:53 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 October 2009 - 03:14 PM
Имах съмнения да не е избягала при разгонването но очевидно е бездомна.
Публикувано: 24 October 2009 - 04:49 PM
И в Сеславци е така, няма случай да не намеря трупове. А бебенцата мрат като мухи. Нищо ново под слънцето.
В началото и аз така се шашках, сега там съм нещо като робот, иначе не се издържа.
Публикувано: 24 October 2009 - 05:41 PM
И в Сеславци е така, няма случай да не намеря трупове. А бебенцата мрат като мухи. Нищо ново под слънцето.
В началото и аз така се шашках, сега там съм нещо като робот, иначе не се издържа.
Това ясно.Сеславци поне е приют .Обаче нашето тук не е приют и трябва уж да се използва само за еднодневен престой след кастрация.Докато мине служител да запише броя на кастрираните
А се държи бременно ранено куче повече от 2 седмици,питам се защо.Не и за да го лекуват,лекар там не стъпва изобщо
Да го бяха кастрирали по-хуманно щеше да е.
Аз лично трудно ще заспя тази нощ,още чувам плача на кученцата.
Публикувано: 24 October 2009 - 06:34 PM
А Сеславци не е приют, изолатор е. По едно време общината го броеше за приют, но се усетиха, че така си вкарват автогол, и сега навсякъде се афишират като изолатор. Кучетата мрат както от рани, така и от най-обикновени инфекции, никой не си мърда пръста.
Публикувано: 24 October 2009 - 06:55 PM
После правим акробатики как да сипем вода и храна през мрежата.Вода се носи в туби.
Много кучета са умирали тук,и от глад и от рани,а голяма част и насилствено.
Публикувано: 24 October 2009 - 07:01 PM
Но какво ли говоря, то никъде нещата не са както трябва да бъдат.
Публикувано: 24 October 2009 - 07:24 PM
Чебурашка не я пускат,защото е била разгонена и вероятно още ще събира глутници по центъра.За нея утре има кандидат да я гледа.Много ни стискайте палци,защото милата плаче като дете и се бута да я докоснеш макар и с един пръст през мрежата,много е любеобвилна и търси човешко присъствие.
За кастрациите си права,хич не се престарават,да не говорим за начина по който се правят...
Утре съм пак там ,ще ходя и до парк Бачиново ,там има кастрирани за хранене,едното разбрах че било прегазено наскоро.
Публикувано: 29 October 2009 - 05:14 PM
Публикувано: 22 January 2012 - 06:38 PM
Ще поспамя малко вдигайки забравени теми.
С цел да разчистя малко форума. А се и надявам - голяма част от забравените да мигрират в чудния край.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com