Dog.bg Форуми : Женски кученца около строежа чакат някой да ги забележи

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Женски кученца около строежа чакат някой да ги забележи три моми си търсят дом

#1 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 November 2009 - 06:43 PM

Забелязват ги...Ама по оня другия начин-"аре марш бе,псе". А те са дребни сладурани, две са кастрирани,само дебеланката с леко къдрав кожух не е, тя е около 6-8 месечна.
Представям ви ги с много надежда. Иде зима, строежа ще е готов скоро, а дом за тях?
Бети мяза на овчарка, хитра,игрива,все се изправя върху моя рот и му джафка остро,подканяйки го за игра.Кастрирана е,около 1,5 годишна.
Лети е госпожица Аристократка.Движи се с финес, така и яде и да ви кажа, докато се накани да си гризне една гранулка, другите две вече са забравили,че са яли. ab_041.gif Леко плашлива,изключително кротка,кастрирана, около 2 годишна.
Сузанка-дебеланка е най-малката, има скрит тайфун в нея, вечно тича и се заиграва, дружелюбното й нахалство се разбира погрешно и все я пъдят.Но тя не се отказва.
Не е кастрирана.

Три,да им върви wub.gif , как мислите?
Чакат.

0878 898 838
0898 332732
БОБИ

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#2 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2009 - 02:39 PM

Никой ли ги не ще тези три хубавици...Иде зима...
Сузанка е вече кастрирана, меченце е страшно, вижте каква козинка има,и яде легнала af_089.gif .Ле-е-еко я мързи.
А другите две момичета си седят нещастни около почти готовия строеж.
Бети някои я бъркат за малка немска овчарка ( а защо да не стане нечия мини-овчарка-подарък?)
Лети следва аристократичните маниери и яде като врабче.
Телефоните за връзка са в първия ми пост.
Много ми се иска да имам тройното щастие да кажа около Коледа,че е станало чудо и си имат топла постелка някъде.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#3 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2009 - 03:44 PM

Разкошни кученца! Край нямат нещастните бездомничета! Успех ви желая с намиране на осиновители! smile.gif Пускайте им обяви и на други места!

#4 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2010 - 05:16 PM

Ледената епоха. София. Вече няма строеж,почти готов блок е, натирили са кученцата,дневно време лаят и обхождат района, вечер спят под стълбите на другия вход.От едната страна го зазидаха,канят се да го запълнят и от другата.И трите момичета зъзнат без грам сигурност занапред.
Това са дебеланка Сузанка и Бети.Лети не съм снимала, не мога да я хвана в крачка, тя хапва сутрин и после се крие,защото е с най-къса козинка от всички.Студ...
А Бети някой изрод я беше горил и мъчил, крачето лекувахме,а вече има и нова козинка.
Мили хора,аз не мога да ги опазя! А са толкова сладки! Освен дажбите за коремчетата им друго не мога да направя,освен да се моля пак и отново след днешните снимки да си ги хареса някой.
(скоро имам рожден ден, най-големия подарък ще е ако някой посочи някое от трите кученца и ми каже:"Мое е,ще се грижа за него")

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#5 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 February 2010 - 06:01 PM

Много са милички. wub.gif Дано трепне някое сърце, като ги види.
Успех им пожелавам! Стискам палци да се намерят техните хора! ba_025.gif
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#6 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 02 February 2010 - 06:23 PM

Вариант е и чужбина, ама трябва да са социални, ваксинирани, кастрирани.....и попечител да има едни около 400 лв за даване за път!
Много са лсадки!
User's Signature

Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   Luciyan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:от всичко по много!

Публикувано: 02 February 2010 - 08:00 PM

Въх, а това момиче, което казваш, че е взело от немска направо е одрало родителката си немската овчарка! Мали.... направо не издържам, идвам и да ти я искам за другарче на моят Вълчо! wub.gif af_089.gif ab_041.gif
User's Signature

"Все още всяка нощ сънувам Вълците, конете, тези безпределни прерии Нестихващите ветрове над планинските върхове Съвършените граници на моята рода Свещената земя на Великия Дух И все още вярвам Всяка нощ И всеки ден...

#8 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2010 - 08:26 PM

Luciyan, направо си е умален вид на немско овчарче ab_041.gif Бетинка.И умно,умно....Седи и те гледа с ония големи очета. А когато я видях куцаща и с обгорена задница ме гледаше сякаш с обида,че не съм я спасила. Кротка, плашлива към мъже (това са лични мои наблюдения), много обича да се закача, захапвайки крачоли. И някои хора ни гледат с истински ужас като тя изневиделица долита и ми се мята на крака. smile.gif Изключително спокойно яде, и от ръката ми дори, бъркала съм в уста,докато хапва, никаква агресия. Мотае се около малки дечица, на познати хлапетата са й се радвали,също проявява спокойствие.
Представям си я с една розова каишчица,в топъл дом.Ех....
User's Signature

#9 Потребителят е офлайн   Luciyan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:от всичко по много!

Публикувано: 02 February 2010 - 10:38 PM

ДА, аз също си я представих, бих се радвал, иска ми се да я взема... за да е дружка на оят Вълчо, който също наполовина е НОК, но.... трябва да се възстанови първо, пък майка ми трябва да се съгласи, нищо че аз си го гледам Вълчо! :) :) Ама с две НОК-о подобни ще съм супер готина гледка, ама в заведението където ходя бат Наско - шефа няма да ме пусне повече! af_089.gif ab_041.gif
User's Signature

"Все още всяка нощ сънувам Вълците, конете, тези безпределни прерии Нестихващите ветрове над планинските върхове Съвършените граници на моята рода Свещената земя на Великия Дух И все още вярвам Всяка нощ И всеки ден...

#10 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2010 - 05:27 PM

Толкова време и никой не ги иска...
Бети( кученцето,приличащо на немска овчарка) е с най-благия характер на света. За първи път й сложих каишка,за да идем на лекар, бръснаха й краче за взимане на кръв, преглеждаха я, тя не се възпротиви на нищо, само гледаше предано с очички... Това кученце ще стане идеалния домашен любимец, ще си лежи по цял ден на постелка до появата на стопанина и после ще се свие в краката му. Вижте пак снимките й, мини сладурана, по заешки пухкава,мила,мила,та ми се пълнят очите като я знам колко е добричка.
Вози се идеално в кола. Няма ли кой да я поиска?
User's Signature

#11 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2010 - 10:56 PM

Бетинка е с пълни с газове черва, вероятно се е задръстила с кости,утре ще е ясно,може би ще има операция....
А после? Пак на улицата,пак меню с кокали?
Бетенцето е кротко и предано.На ренгена не се наложи и да се придържа муцунката й, не помръдна.
Моля ви-харесайте я!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#12 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 July 2010 - 01:14 PM

Как е Бети? Случайно видях във Ветеринарния кабинет, че е оперирана. Какви са прогнозите? Стискам и много палци да оздравее!

#13 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2010 - 11:50 PM

Бети е добре, апетитът се завърна, сега ако може и някой каже:"Яяяя,това ще е мойто кученце". По цял ден лежи под колите, разходи се с някой от работниците, свие се при силен шум...Мила,кротка.
Ех.Няма ли го НЕЙНИЯ стопанин?
User's Signature

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни