Каква е цената на един малък немски шпиц бял, мъжко кученце пет клас ? Неискам с точност да ми се казва цената (едва ли някой ще знае точно), но средно г/д колко?
Малък немски шпиц
Публикувано: 22 November 2009 - 06:05 PM
Мога да ви кажа точно колко струва малък немски шпиц-бял пет клас(бяло родословие)-600 евро.Всичко друго което се предлага в България по борси и зоомагазини е с недоказан произход и трудно може да се определи за малък немски шпиц-бял.Белия цвят при малкия немски шпиц се води по-рядък и дори в света тези кучета са малко.За сравнение на световното дог шоу в Братислава тази година имаше записани около 75 цветни шпица и само 18 бели.Белите кучета от тази порода могат да се заплождат само с бели което прави тяхното развъждане по-специфично и запазването на цвета по-трудно.В България аз съм единствения развъдник който се занимава само с малък бял шпиц.
Публикувано: 23 November 2009 - 04:06 PM
Цитат(zahoo @ Nov 22 2009, 05:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Около 500 лева .
Ами да кажем ако не е бял а е друг цвят който е често срещан и не е рядък цената отново ли е същата? Да не си помислите нещо .. просто искам да знам най-вече цените за да знам към какво да се ориентирам ..

Публикувано: 23 November 2009 - 04:31 PM
Верният отговор е този на iveta 2. Игнорирате го, защото явно не ви харесва.
Но ако искате да имате точно такова куче, от точно тази порода, а не просто подобие - то прочетете отново какво е писала.
Но ако искате да имате точно такова куче, от точно тази порода, а не просто подобие - то прочетете отново какво е писала.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 November 2009 - 06:30 PM
Точно така ,бял или друг цвят малкия немски шпиц с родословие(тоест доказан произход)не може да струва 500лева!!!
Страница 1 от 1