Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Feb 10 2010, 06:56 PM
Коментар
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]()
Група: Потребители Коментари: 407 |
Това е моя аргумент.Ти какъв имаш?
![]() Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми. Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите. |
Feb 10 2010, 06:59 PM
Коментар
|
|
Група: Потребители Коментари: 245 Град: Монтана |
Ами аз моя вече го изтъкнах,ако не сте ме разбрали.Плюс това гледам,че сте живяли там.(минало време) ;)
ПС:Не искам да започвам спор. ![]() |
Feb 10 2010, 08:10 PM
Коментар
|
|
Група: Потребители Коментари: 73 Град: Велико Търново |
LG9 аз вече пета година живея там и всичките бездомни кучета,които съм срещала са доста дружелюбни. Не казвам че няма озлобени кучета, просто не съм срещала такива (с изключение на някои домашни, но това няма нищо общо с темата) . Според мен кучетата заради глада са станали малко по-нахални, а хората са се оплашили и естествено всеки като си добави нещо от себе си ... и накрая това е резултата.
![]() |
Feb 10 2010, 08:54 PM
Коментар
|
|
Група: Потребители Коментари: 421 Град: Перник и София Skype: ![]() |
със сигурност има и зли кучета, но това , че са зли хич не е защото са се родили такива, а защото улицата и някои добри хора са ги направили такива. Има разбира се, но най- малка е тяхната вина. Тук става въпрос за манипулирането поредно на медиите-. Защо никоя медия не се трогна от съдбите на стотиците кучета осакатени от садисти , за стотиците , които са получили втори шанс, за хората, които страда с тях и помагат , за труда ни в тази неравностойна битка. Само вчера се наложи евтаназия на животинче , чийто мозък изтичаше. Разбира се, че на някой му е писнало, нима на нас не ни е?!?
![]() Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.www.dailapa.wordpress.com |
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Час: 11th March 2010 - 06:02 AM |