Срещата през вратата с двете ми котки и сутрешната разходка дадоха ясно да се разбере, че Роки не може да съжителства с други животни.
Вече плаче за мен, когато изляза от стаята и върти опашка при завръщането ми.Иска да спи при мен и окупира леглото ми.
Имаме напредък с хигиенните навици, въпрос на време е да влезе в ритъм.Кастриран на скоро(в приюта), вет-а ни предположи че това е причината да се изпуска, но от 24 часа нямаме направена бела
 Обича да го къпят, даже помага, като вдига крачета за да ги измием след разходка.
 Обича да го къпят, даже помага, като вдига крачета за да ги измием след разходка.За контакти:
Нели Динева
nelly.dineva@gmail.com
0898558412
Ето малко снимки от нас.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Много сте бързи
  Много сте бързи   , тук в Бургас имам чувството , че и да умира животно пред хората, няма да го погледнат...камо ли пари да дадат за него.Ще сканирам и кача бележките за разходите.
 , тук в Бургас имам чувството , че и да умира животно пред хората, няма да го погледнат...камо ли пари да дадат за него.Ще сканирам и кача бележките за разходите.

да е жив и здрав и му пожелавам по-скоро  негов си човек, който много да го обича!
 да е жив и здрав и му пожелавам по-скоро  негов си човек, който много да го обича!