Dog.bg Форуми : Шарко

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Шарко тъжно,мило кученце

#1 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 March 2010 - 10:43 PM

Шарко е 10-11 месечно кученце. Кастриран и обезпаразитен, тежи около 10 кг.
Дружелюбен и много мил.
За краткия си живот е бил прострелян с арбалет от неизвестни изверги, които се вихрят в русенските паркове.
За щастие не са били засегнати важни органи и се е разминал с кратко лечение.
Седмица по-късно получава травма на едното око, със силни болки.
Отнесен е в Германо-българския приют и прекарва там известно време, отново на лечение.
В момента Шарки е добре и отново е там, където се е родил - на улицата.

Освен физическите болки, Шарки преживява и загубата на една негова кучешка приятелка - Лора, която също е била простреляна с арбалет право в черепа и е загинала на място. Шарко е стоял 3 часа над безжизненото тяло на своята другарка и е тичал след колата, след като са прибрали трупа й...

От 2 месеца има пуснати обяви за него, но имаше само едно запитване - за двор на село при възрастна жена.

Дано тези тъжни очи да грабнат някого и неговият човек да го открие, за да не страда Шарки повече... Да бъде обичан и очичките му да греят от радост.

Важи за всички градове, ще намерим начин да го транспортираме, ако някой се влюби в него smile.gif
Тел: 0893495005
Email: grijaipodslon@gmail.com

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#2 Потребителят е офлайн   S.Petrov Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 March 2010 - 11:19 PM

Какво се случва в тоя град бе хора?!?! Винаги съм смятал, че русенци сме интелигентни хора... обаче се замислям много напоследък dry.gif Иде ми да си дойда някой ден и да ги накарам всички изроди да си изядат и отровата и арбалетите eg_033.gif

Сори за спама, но не мога да се въздържа...

Кристина, rc_036.gif за нещата които правите! А на Шарко му стискаме палци да намери щастието най-после wub.gif
User's Signature

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"

Махатма Ганди

#3 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2010 - 11:35 PM

Миличкият Шарко...толкова малък и толкова тъжен...Дано не му се случва нищо лошо повече и да намери нови кучешки и човешки приятели. Кристина, пускайте много обяви и не се предавайте - ще се намерят и неговите хора.
Относно гадния и отвратителен извършител на кучешки убийства - има ли начин да се разбере кой е и да се подаде жалба срещу него?

#4 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2010 - 10:49 AM

Подадена е жалба, има и свидетели. Мисля, че са разбрали кой е и са го привикали в полицията. Толкова... dry.gif
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#5 Потребителят е офлайн   horserider Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2010 - 12:01 PM

Това е добре, важно е да има действия по въпроса, да не си мисли той, че може да си стреля както му падне. Не че пак няма да опита вероятно, но дано са го стреснали поне малко. Успех с малкия сладур!

#6 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 01:02 PM

Страхотно запитване получих за Шарко. Не знам да се смея ли, да плача ли....

Цитат
izkam da vi popitam harko podaren li e ve4e ako ne bix izkala da go odgledam

User's Signature

#7 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 01:54 PM

Цитат(Кристина @ Mar 11 2010, 11:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Страхотно запитване получих за Шарко. Не знам да се смея ли, да плача ли....

Цитат
izkam da vi popitam harko podaren li e ve4e ako ne bix izkala da go odgledam

Добрите хора не винаги са грамотни- опитайте, може и да е неговият човек!

Иначе Шарко е супер душа, като се срещнем в парка винаги му се играе с нашите моми, много е дружелюбен и мил. Стискам палци!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#8 Потребителят е офлайн   estrella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 01:55 PM

Стискаме ви палци, дано щастието се усмихне на тази малка душица, и скоро темата да се премести в "Разкази с чуден край" smile.gif
User's Signature

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.

#9 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 02:55 PM

Питах жената от къде е и дали го иска за апартамент. Получих отговор - "От Плевен. Да"

Мисля си, че ако наистина искаш едно куче, няма да си толкова пестелив от към думи и ще искаш да се представиш в добра светлина. Да зададеш въпроси...
Първото впечатление е важно.
Аз ще продължа с моите въпроси, пък да видим...

Благодаря на всички за милите думи. smile.gif
User's Signature

#10 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 March 2010 - 12:05 AM

Цитат(Кристина @ Mar 11 2010, 12:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мисля си, че ако наистина искаш едно куче, няма да си толкова пестелив от към думи и ще искаш да се представиш в добра светлина. Да зададеш въпроси...

И аз мисля така ae_085.gif. Шестото чувство ми подсказва, че това не са хората на Шарко, но ти и сама добре си се ориентирала в ситуацията.

#11 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 March 2010 - 08:06 AM

Излиза малко, че адвокатствам на тази жена, ама... представете си, че е на годините на моите баби и се налага някой, запознат с компютрите да пише това вместо нея, нейният внук да речем, на който му е само до това ab_041.gif А и едно е да пишеш, съвсем друго като говориш с хората- най-добре да ви се обадят, ако пък не искат, тогава наистина нещата са ясни.

А Шарик ми прилича на герой от това видео: http://www.dailymoti...mpathie_animals

Как е стоял до Лорка... Колко по-велики са от нас!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#12 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2010 - 11:15 AM

Фибси, клипчето е прекрасно! smile.gif

Относно жената - оказва се, че е познато име из форумските среди и редовно си пита за най-различни кучета. Тя е на 26 години и твърди, че кучето го иска за 7-годишното си детенце. Гледали били кучето на сестра й една година, за някаква кучешка тоалетна ми писа... Въобще, намирисва работата.
Не знам с каква цел прави запитвания за всяка обява, която види, но на мен лично не ми звучи надеждна.
Навсякъде е написано, че кученцето е улично, така че въпроси от рода на "Каква храна обича" и "Разбира ли се с деца" ми се струват някак тъпи. Дори името му го пише грешно. dry.gif

Дано по-скоро се появи някой сериозен човек.
User's Signature

#13 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2010 - 11:38 AM

За съжаление Шарки беше убит от кола и не дочака да си има дом ... а толкова много искаше.... :dh_188:
Почивай в мир, мило кученце!
User's Signature

#14 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2010 - 03:44 PM

много съжелявам да чуя това. като видях, че сте писали се надявах, 4е някой го е прибрал. дано все по-малко кучета имат неговата съдба.

#15 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 02 September 2010 - 08:27 PM

:dh_188:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни