От скоро съм във форума и наред с мъката, която ме налегна като гледам какво се случва с голяма част от бездомните кучета, се появи и радостта от факта, че има толкова добри хора (всички вие), които помагат по всякакъв начин.
Реших да ви пиша, тъй като имам малък (може би не чак толкова малък) проблем.
В началото на ноември почина голямото ми куче на 17 години и сега ни остана само малкия, който също не е много млад- на 12 е. Оттогава си търсим кученце и преди няколко седмици посетих bezdom.com. Там намерих нашия бонбон, сладък черен рошко на около годинка, който е намерен и прибран от улицата от добри хора, които се грижат за него вече 2 месеца, но за съжаление не могат да го задържат. Проблемът е, че малката душа е във Варна, а аз не мога да намеря транспорт, никой от приятелите ми не желае да пътува до там, ей така, за едното куче. Мислех да наема кола под наем, но няма кой да кара

Разбира се, мога да отида и с влак, и в крайна сметка може и така да стане, но идеята ми е да не е много стресиращо за кучето, защото първо ще го вземем от хората с които е свикнало и второ пътуването с влака и хората там, а и не знам дали няма да ми направят проблем във влака.
Благодаря предварително на всички, които ще ми отговорят!
Хубав ден