- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
МНОГО лош навик :/
Публикувано: 31 May 2006 - 03:49 PM
Помогнете как да я отуча от този толкова неприятен и дори опасен навик. s)
Публикувано: 31 May 2006 - 04:23 PM
Мисля, че на въпроса ти не може да се отговори с две думи, защото веднага трябват въпроси - къде без повод, защо не идва като я викаш, защо тичаш подире й, когато трябва да дойде...
Разкажи повече за кучата - и ние имаме лабрадорка - черна, на 1 г. Ако никога не си чела нещо за възпитание, обучение и хранене на кученцето си, опитай да разгледаш лабрадорския ни сайт www.bglabradors.com. Прочети и питай пак.
От София ли си? Ние имаме и ретривърско училище... ;)

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 31 May 2006 - 06:30 PM
Цитат
НЕпочистено, НЕсварено? Нали? Аз лично не съм пробвала, но четох, че така трябва да е.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 May 2006 - 06:48 PM
Публикувано: 31 May 2006 - 07:42 PM
Публикувано: 01 June 2006 - 07:47 AM
Хората много се притесняват от копрофагията, но в крайна сметка тя е естествена за кучетата. Набавят си елементи, които им липсват. Това не я прави по-малко гнусма и смръдлива за нас, разбира се :)
Публикувано: 01 June 2006 - 02:08 PM
Благодаря ви за съветите! Ще опитам с телешкото шкембе :) Само дано има такова в магазина... bl)
Публикувано: 01 June 2006 - 03:55 PM
Цитат
Помогнете как да я отуча от този толкова неприятен и дори опасен навик. s)
b) Добре дошла в клуба - това си им е деликатес. Би било хубаво да не го правят, ама го правят. Предишното ми кученце ядеше като невидяло... Страшна работа, а с годините сам си спря и дори не докосваше. ;) Не си го слагяй много на сърце - лайноядството е част от чара им. По-добре отколкото да си се отъркат в такова за да им мириша на хубаво w)
Публикувано: 01 June 2006 - 05:25 PM
Разказаха ми за една женска немска овчарка, на която сложили намордник, за да не яде изпражнения. Тя обаче не била талкова глупава. Намазала едната си лапа и не стъпвала много-много на нея. А когато махнали намордника, тя изблизала лапата. b)

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 03 June 2006 - 08:40 AM
Сам спря --сега ги заобикаля bl)
Публикувано: 03 June 2006 - 10:32 AM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 17 June 2006 - 03:27 PM
Свалете си я! Пожелавам ви приятни минути с вашето вонящо ШКЕМБЕ! l)
п.п. Чакам отзиви, дали поне малко направих живота ви по-весел!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 June 2006 - 03:42 PM
Публикувано: 17 June 2006 - 03:53 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »