Незнам дали в къщи си въобразяваме,но мислим,че от един вид храна ,с която храним наще мечки те започнаха да стават по жизнени,по игриви,като,че ли растат по бързо,имат невероятно настроение.Чувала бях за храната при хората,че има влияние на настроението,но сега го забелязвам и при кучетата за първи път.
Вие имате ли такива наблюдения?
Как храната влияе на настроенито?
Публикувано: 12 July 2007 - 09:40 AM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 12 July 2007 - 02:36 PM
Съвсем естествено - всички живи същества са зависими от храната, водата и въздуха, които поемат. Дори предишната храна, с която сте ги хранили, да е била с добро качество, сегашната явно им понася по-добре. И се учудвам, че само си "чувала", а не "усещала" за влиянието на хубавата храна върху доброто настроение при хората... Има храни, които само като ги гледаш ти става мило на сърцето n) ...

Ех... Да не говорим, че настроението и то е химия, а нашата химия се определя предимно от това, което вкарваме в тялото.
Абе! Да взема да ида да обядвам ли, що ли... c)

Ех... Да не говорим, че настроението и то е химия, а нашата химия се определя предимно от това, което вкарваме в тялото.
Публикувано: 12 July 2007 - 04:19 PM
Цитат
Съвсем естествено - всички живи същества са зависими от храната, водата и въздуха, които поемат. Дори предишната храна, с която сте ги хранили, да е била с добро качество, сегашната явно им понася по-добре. И се учудвам, че само си "чувала", а не "усещала" за влиянието на хубавата храна върху доброто настроение при хората... Има храни, които само като ги гледаш ти става мило на сърцето n) ...
Харесва ми темата.Би било хубаво ако има и споделяне за храните и предизвиканите от тях настроения. w)
Моля, не цитирайте големи постове, ОСОБЕНО ако в тях има картинки!
мод

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 13 July 2007 - 11:18 AM
Може би съм ги усещала,но не съм го отчитала,а за тези вкусотии да не казвам голяма дума,ама съм готова на всичко l) l) l)
Голяма веселба е у нас от както са с тази храна,не мога да преценя дали добре влияе на тялото им,но определено на духа се отразява перфектно l)
Голяма веселба е у нас от както са с тази храна,не мога да преценя дали добре влияе на тялото им,но определено на духа се отразява перфектно l)

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 13 July 2007 - 01:34 PM
worthy worthy worthy може ли на лични да ми направиш реклама на тази храна worthy worthy worthy
Публикувано: 13 July 2007 - 01:40 PM
Цитат
Незнам дали в къщи си въобразяваме,но мислим,че от един вид храна ,с която храним наще мечки те започнаха да стават по жизнени,по игриви,като,че ли растат по бързо,имат невероятно настроение
Цитат
Дайте някаква инфо коя е тази храна, иначе темата започва да
прилича на загадка от типа: "Познай с какво храня кучето си, за да се чувства добре"

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 13 July 2007 - 02:28 PM
И аз съм забелязах подобно поведение, когато сменихме Юканубата с... друга марка bravoS . Малката откачи. Като че ли имаше сред полезните неща и малко екстази l) Точно така се държеше Кора. d) brows nono
Публикувано: 13 July 2007 - 03:40 PM
Цитат
И аз съм забелязах подобно поведение, когато сменихме Юканубата с... друга марка bravoS . Малката откачи. Като че ли имаше сред полезните неща и малко екстази l) Точно така се държеше Кора. d) brows nono
Данте ставаше много енергичен, обикаляше из къщи като луд, на разходките едва го изморявахме и се държеше като щурав, когато го хранехме точно с Eukanuba! bl) bl) bl)
Страница 1 от 1