Малко куче с газове
Публикувано: 10 September 2007 - 10:29 AM
Благодаря предварително за помощта.
п.п. Съжалявам, ако темата не е за тук, нека бъде преместена.
Публикувано: 10 September 2007 - 02:47 PM
Публикувано: 12 September 2007 - 04:51 PM
Откакто я храним с Роял Канин е така...и дори с добавките в храната - продължава...
Явно си е до стомах.
Аз смятам ,че всяко живо същество ,което се храни има газове.Мисля ,че така се отделя въздухът приет с храната...,абе де да знам.... l) ...знам само ,че редовно ми се налага да ароматизирам около куч... b)
Публикувано: 12 September 2007 - 04:59 PM
Особено нощем - нали спи при мен на спалнята - и ме обгазяваше редовно.
С израстването това престана, и слава богу b)

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 12 September 2007 - 08:59 PM

Публикувано: 13 September 2007 - 10:43 AM
Мисля, че много им се връзваме ;)
Публикувано: 13 September 2007 - 10:50 AM
Публикувано: 13 September 2007 - 11:20 AM
Публикувано: 13 September 2007 - 11:25 AM
Публикувано: 13 September 2007 - 11:32 AM
Цитат
l) Моите са на фази, ама е по-лошо като си редуват фазите l) Уникално смешно е ако се получи шумно (слава богу рядко се случва) - тогава и двамта гледат учудено към виновния з*дник! Ето на тази снимка точно това се случва, изненадващо и за мен улових момента - Макс свива уши, сякаш засрамен, а Алира го зяпа възмутено l)
Номерът с оригването също не е за подценяване n)
Прикачени файлове
-
P1000398r.jpg (54.34K)
Брой сваляния: 251
Публикувано: 13 September 2007 - 01:19 PM
Цитат
Да, веднага се събират да се подушат. Много са смешни oleeee
Публикувано: 13 September 2007 - 02:22 PM
Цитат
Да ти кажа честно мене вече всички некучолюбиви приятели са ме обявили за откачена,но това въобще не ме притеснява,.Толкова ми е хубаво с кучо,че предпочитам да се разделя с някои "приятели" отколкото с него. 1super

Публикувано: 14 September 2007 - 09:28 AM
Цитат
Цитат
Да ти кажа честно мене вече всички некучолюбиви приятели са ме обявили за откачена,но това въобще не ме притеснява,.Толкова ми е хубаво с кучо,че предпочитам да се разделя с някои "приятели" отколкото с него. 1super
super best bravoS super best
Публикувано: 19 September 2007 - 11:07 AM
И аз имах случка с бебето. Преди 3 месеца чакам един човек вкъщи да ми слага аларма. Беше много топло. Куч беше ял агнешки пастет от тези с бялото кученце отпред.
Та говорим си с човека по бизнес и по едно време замириса мощно. Викам си :"Леле, тоя човек как се изпусна!", обаче не давам вид, да съм забелязала нещо.
Отиде си той, оставаме с куч да се лигавим - и като замириса пак така - леле, Криско, ми той човека сега ще каже - таз пък как се изпусна.............................И тогава се смях с глас и сълзи.
После ми се случи на няколко пъти да замирисва около него, ма като го изядохме изцяло пастета и престана.
Иначе и той е на РК, но нямаме миризливи проблеми от сухата храна.
Много смях пада с тази тема l) l) l) l) l) l)