Ето ни и Ние... Ето го милият ми Брайт, който вече трета седмица седи пред нас и се крие под колата.... Дошъл отникъде, единственият човек, на когото се доверява и позволява да бъде гален, съм аз... от вчера и сестра ми. Добро от хора това кученце не е видяло... наплашенко, но адски общително, най-милото същество на света. И за съжаление, да, търси дом.... Изглежда здрав,.. за съжаление не мога да го заведа на вет.... причини много, за съжаление.... съм много зависима от семейството. Та, няма да говоря за отношения към кучета. Ясно е, че като е на улицата, първо, не е щастлив, второ, окльощавял е колкото си искаш, но все пак е изпълнен с любов и страх... който е готов да преодолее, ако срещне правилния човек. Пускам снимки на най-милото същество на света с надежда, че все някой може да си го хареса.
А името му го избрах такова... красиво, защото той си го заслужава :) Чистичък за начина на живот, който води, беличък и толкова слабичък, като полумесец. И все пак със светла и добра душа и благ характер. Е, бях длъжна да направя поне това за теб, Брайт!
Координати: synchrony@abv.bg , skype: jany_doe .