Забелязах по зоомагазини нова храна, скъпа опаковка- бляскова, скъпи рекламни материяли... и нито дума за съставки!в тези брошури. На опаковка намерих че имат красители и консерванти е се произвежда в Полша. Някой зане ли нещо повече за тази марка? Някък ми приличе на Педигри.
PROFILUM дали не е друго лице на Педигри?
Публикувано: 17 July 2009 - 11:47 AM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 17 July 2009 - 12:28 PM
Сайт на производителя
Мза мен е по - скоро среден клас храна... Не съм много доволна... Цената й е около 4.50 за 300гр :)
Ето и съставките:

Но различни животинки, различни предпочитания...
Чкаите да сложа и таблицата за грамажи:
Мза мен е по - скоро среден клас храна... Не съм много доволна... Цената й е около 4.50 за 300гр :)
Ето и съставките:

Но различни животинки, различни предпочитания...
Чкаите да сложа и таблицата за грамажи:

Публикувано: 17 July 2009 - 12:53 PM
Това не съставки, а химичен анализ.
А къде пише от какво месо? месо от пиле или от плъхче?
А къде пише от какво месо? месо от пиле или от плъхче?

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 17 July 2009 - 01:46 PM
Хм... пиле или плъхче... Интересно, не се бях замисляла... Но наистина може да е и от второто, но в сайта информацията е по скоро за реклама... Ако искате мога дя преведа и да я кача тук цялата статийка :). Иначе като цяло трудно си намираме подходящи гранулки, да не говоря за консервите... че и те май са от гризачи...
Публикувано: 17 July 2009 - 11:20 PM
Ако ме питате мен 4,50 за 300 грама изобщо не трябва да е среден клас тогава 1 кг ще е около 15 лв така че нз.
Публикувано: 02 September 2009 - 12:42 PM
Профилум е на Педигри,също как и Роял Канин... а аз си мисля защо тези храни започват да приличат

училище
Страница 1 от 1