Макси и Акито - страхотни сте!!!! Гордея се с вас!!! Ще съм адски щастлива да ви видя на 1 март!!!
Anelia, в Jan 14 2009, 03:17 PM, написа:
Ами с повечето от стопаните се чувам, някои ни пращат снимки, но молят да не ги публикуваме, с някои само си пишем. Честно казано, не всички кученца живеят по начина, по който съм си пожелавала :( Например Тара, която живее в Орландовци - минаваме често да я виждаме, защото хората нямат интернет - тя от най-едрото момиченце като бебе, сега е изостанала в развитието си, защото я хранят с човешка храна и не я извеждат, а само я пускат да тича по двора им. Предложих им няколко пъти да ми я върнат, ако не се справят, даваме всеки път съвети. Но те казват, че си я обичат, и не желаят да се откажат от нея. Всеки път като ходим да я видим, се натъжавам, сравнявайки начина й на живот с този на Макс, Джак или Реди например. Но годеника ми в такива моменти ме утешава като казва, че всеки един техен миг им е подарен от нас, защото ако не ги бяхме намерили и прибрали тогава, ни едничко е нямало да оцелее. И така за момент приспива чувството ми за вина, че не всички попаднаха при стопани за пример :-
Ето снимки и на Тара, която от този уикенд отново е при нас, тъй като най-после се решихме да си я приберем:
1. като малка с кодовото название Стреличка:
2.и сега у нас, когато сега вече се казва Айра и търси дом:

На рошавката красавица утре й предстои кастрация, вече е почти на 8 месеца:
Всички снимки на Айра