- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Рижо коте търси спешно подслон
Публикувано: 16 October 2008 - 08:32 PM

Бушка, може ли да промениш заглавието на "Рижо коте търси...."
пс. А кашонът, в който е настанено има такъв вид заради кого мислите - "милата" разрушителка Сиси :)

Публикувано: 17 October 2008 - 10:32 AM

Публикувано: 17 October 2008 - 10:39 AM
Публикувано: 17 October 2008 - 10:48 AM
Ох, дано се оправи милия. Установих, че има страхотни шарки по гръбчето, демек имаме не съвсем обикновен рижко. Дано има късмет същественцето

Публикувано: 17 October 2008 - 10:59 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 17 October 2008 - 06:42 PM

Публикувано: 17 October 2008 - 07:08 PM
Мисля си, че ако му е топло там, където е, що да не го изкъпеш?
Макар че така или иначе не можеш да го даваш посран - трябва това да се оправи първо.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 October 2008 - 08:16 PM
Хубав ли ви се вижда? Имам една хубавелка, дето главата си залагах "колко бързо ще се глътне". Толкоз бързо, че вече година се гледаме. И после колко подобни случаи се заточиха. И за дългокосместия Гарфийлд същото казах. За него ми писаха хора всъщност, да. Един да пита дали бил кастиран, щото имали подобна женска (това от какъв зор) и един от Горна Оряховица. Та, вече избягвам да давам квалификации подобни. Явно тук вече и красиви не се търсят. Само късмет си е явно наистина.

Публикувано: 17 October 2008 - 08:21 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 October 2008 - 10:10 PM

Публикувано: 17 October 2008 - 11:57 PM
Ако не ме бе срещнала съдбата с Манди одма се нареждах за него..!
Необикновен цвят и поведение!
Стискам му палци и вярвам, че ще изгрее и неговата звезда в нечий дом. :drugarche: :kotence:
Публикувано: 18 October 2008 - 12:35 PM

Публикувано: 19 October 2008 - 12:43 PM

- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »