- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Котки и кучета в беда и мизерия
Публикувано: 31 March 2007 - 09:26 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 April 2007 - 09:37 AM
Публикувано: 02 April 2007 - 11:41 AM
Публикувано: 02 April 2007 - 12:34 PM
Дори и да не се съгласи, няма ли в БГ прородозащитни организации или просто в закона за защита на животните такава формулировка - при неосигуряване на необходимите условия за отглеждане на животни в жилищна сграда (еди-колко-си кв.м. на животно, мизерия, болести, окаяно състояние, насилие), животните да бъдат иззвземвани?
Публикувано: 02 April 2007 - 02:46 PM
вече обмислихме да направим мини зооекспо с котките, които се намират в "нещото като котешки приют". те всички са кастрирани и ваксинирани и са готови за осиновяване. ако те се осиновят ще се освободи място в къщата да настаним котките на лелката, да ги обезпаразитим още 2 пъти, да ги захраним и да заприличат на истински котки.
ако някой има мазе/таван/изоставена барака или нещо подобно - на първо време ще свърши работа. важно е да е някъде изолирано, да не може да избягат. а това за селото също е много добър вариант стига да има някой човек там просто да ги наглежда в началото докато свикнат. иначе просто ще хукнат нанякъде и до там. това са животни, които живеят на няколко квадратни метра и с години сигурно не са помирисвали въздуха навън.

Публикувано: 02 April 2007 - 02:47 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 April 2007 - 03:11 PM
мисля да ида тази седмица още веднъж да занеса храна и ще питам за кучетата. ще направя снимки. малко ме е страх да ходя сама принципно, все пак са клошари хора..... ще питам и за кучетата

Публикувано: 03 April 2007 - 09:48 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 03 April 2007 - 11:34 AM
Публикувано: 05 April 2007 - 03:11 PM
Цитат
Ами поне един от тежките случаи можем, тъй като една жена се свърза с нас и ни предложи да гледа една от котките, които най-спешно се нуждаят от помощ. Имаме само един проблем - бабето не си ги дава. Нямали били нужда от лекар, а от храна и без нея (бабата) не можели a) . Те, че имат нужда от храна, имат, но и преглед и лечение при вет си трябват a) . Лудница .... направо не знам как ще се оправим с тази ситуация!
Публикувано: 06 April 2007 - 08:27 AM
включвайте ме в групата за преговори с бабката и за помощ!!!
Трябва да измъкнем спешните случаи, колкото се може по-бързо!!!
Имам време, разполагам с кола и заделени средства за такива случаи ... .
Обадете ми се. В готовност съм да се действа ... .
Веднага мога да взема милото "залитащо скелетче" и да го водя на ветеринар!
Тази вечер не можем ли да отидем при бабето?!?
Или утре ..., както ви е удобно на вас, аз съм на разположение ... да се действа.
Чакам да ми се обадите!
GSM - 0889 71 90 65
ДОМ. - 886 79 91
SKYPE - mzanova
Публикувано: 06 April 2007 - 08:50 AM
При нас има една баба, която си гледа кози в двора. Не е чак такава мизерия, ама от общината и ХЕИ бяха идвали на проверка и й бяха поставили някакви условия. Мисля, че снимките биха свършили работа за предизвикване на проверка.

- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »