аз мога да се спазаря с наще ( не е 100% сигурно) ама все пак ще пробвам.Само да направим едно уточнение: то тва не драаска и не хапе нали??? защото предишната ни котка нещо беше мн кротка и изведнъж нападна брат ми зверски и бяхме принуденуи да я дадем на едно др семейстео....а това коте е кротко нали?
Деси, малко коте, което да не драска и хапе няма. ако искаш коте, което да не драска и хапе - има магазини специално за теб - детските магазини/отдел Плюшени играчки.
в интерес на истината това което е наистина твърде кротко, но и плашливо. лесно се стряска и затова искам да го дам в спокоен дом за предпочитане без малки деца.
проблемът беше да не драска и хапе, нали? иначе аз много обичам да давам котета на деца, но разумни деца с разумни родители. такива, които осъзнават, че котето не е поредната играчка за детето.
пухкавото коте става все по-смело и по-пухкаво. чака да го вземе някой, за да се топлят през предстоящите зимни дни. никой ли не иска такова съкровище под коледната си елха? w)
Щастливо задомен!!
Казва се Чар и троши саксии и цветя. l)
котето, което 5 дни стоеше завряно под шкафа ми, отказваше храна, вода до степен, че в един момент помислих, че е умряло зад проклетия шкаф сега е най-милия и любеобилен котак. веднага се е почуства у дома си в новия дом.
Хихихих това коте е супер! Браво Дени 1super Забелязвам, че въпросният млад господин е със силни наклонности към културата- вижте само сред какви книги се е намушил и явно ще отстоява позицията си докрай l) w)