Дакели,ирландски сетери,английски сетери,американски и английски кокери(макар ,че от гледна точка на кинологията тя едва ли знае разликата);дакели,руска хрътка борзой...Самата тя казва в една своя обява: Отглеждам породисти кучета: шар пей, американски кокер шпаньоли, английски кокер шпаньоли, йоркшир териери, руски хрътки, ирландски сетери, английски сетери, пекинези.
Това,което ми направи също лошо впечатление е ,че обявите й звучат като обяви за кухненски електроуреди.Перфектни малки дакелчета.В цената се включва паспорт,обезпаразитяване и възможна доставка...Всичко това на цената от....
Кученцата се обявяват за продажба в деня на раждането.
Обявите за "търси партньор",както сами предполагате,са доста .
Английски кокери- ТРИМА-търсят партньорки.
По същото време ирландските сетери,отлични ловци,(разбира се) търсят също.
Руската хрътка няма да остане по-назад.
Нека не забравяме и йоркширските териери-те също имат нужда от спътник в живота.
Резултатите:раждането на доста кученца ..
Цените са...отгатнете сами.Както каза самата госпожа:
Цитат
А аз ще си гледам животинките! Да, ще Ви подбивам кожодерските цени! Ще Ви обърквам далаверките! Не знаехте ли, не се ли досетихте,че рано или късно Вашият край ще дойде?
Целия пост:
Цитат
Наистина луд умора няма! Вие честния човек , дето използувате чужди регистрации и пароли. И достойна, откровенна ... криеща всичко за себе си при регистрацията. Не бизнесменнка наистина, а само насочваща хората към един или друг развъдник - това сте Вие, нали. Е, приписали сте ми и чужд имеил, ама за Вас сигурно е без значение - сигурно от 1700 изразени Ваши позиции няма нито една коректна, ама какво значение има за Вас това. Е, имам телефонни номера - много хора имат и не ги крия, за разлика от Вас, явно доста неща имате за криене. И интернет е за пускане и на обяви - нали?
Какво Ви раздразни в моите обяви - мненията ми против кастрацията ли? Ами да, против съм! Няма нито един разумен довод в нейна полза. Но това е друга тема. Вие явно сте за кастрацията и се засягате, ако някой открито и публично заяви,че мирише, ама много мирише при някой фондацийки на гнило, ама те вече и в Европа го разбраха и врътнаха кранчето и сега сте бесни, нали! А това,че заради Вас секва европодкрепата и за всички останали? Не Ви пука! Даже сте нагли! И винаги анонимни, да така е - много честни, но винаги анонимни или ползуващи чужди регистраций с най-различни оправдания - ама аз пиша само за това, онзи пише само за онова...
А за достойнство точно Вие нямате право да говорите! Има много недостойни и анонимни като Вас, но поне не са така нагли. Достойно въртите бизнес с овчарки, достойно заблуждавате, лъжете и плюете, достойно се криете, достойно... Изобщо Вие сте един достоен човек! Достоен за ...
Е, какво? Когато някой дори само посмее да Ви каже една нищожно малка част от истината за Вас - Вие скачате. Все по-често ще Ви се налага да скачате. Балъците, както вече съм споменавала, изчезват. И сте реално застрашени да останете на сухо! Ами такава е съдбата - на лъжата краката са къси!
А аз ще си гледам животинките! Да, ще Ви подбивам кожодерските цени! Ще Ви обърквам далаверките! Не знаехте ли, не се ли досетихте,че рано или късно Вашият край ще дойде?
Ще Ви приседнат лъжливите родословия, които за съжаление са издадени от името на една легитимна и авторитетна в Европа организация, но вече и там май разбраха,че сте кинолози - т.е. кинтолози. И Ви стана навик да плюете по другите на принципа: "Крадеца вика:Дръжте крадеца".
Какво Ви раздразни в моите обяви - мненията ми против кастрацията ли? Ами да, против съм! Няма нито един разумен довод в нейна полза. Но това е друга тема. Вие явно сте за кастрацията и се засягате, ако някой открито и публично заяви,че мирише, ама много мирише при някой фондацийки на гнило, ама те вече и в Европа го разбраха и врътнаха кранчето и сега сте бесни, нали! А това,че заради Вас секва европодкрепата и за всички останали? Не Ви пука! Даже сте нагли! И винаги анонимни, да така е - много честни, но винаги анонимни или ползуващи чужди регистраций с най-различни оправдания - ама аз пиша само за това, онзи пише само за онова...
А за достойнство точно Вие нямате право да говорите! Има много недостойни и анонимни като Вас, но поне не са така нагли. Достойно въртите бизнес с овчарки, достойно заблуждавате, лъжете и плюете, достойно се криете, достойно... Изобщо Вие сте един достоен човек! Достоен за ...
Е, какво? Когато някой дори само посмее да Ви каже една нищожно малка част от истината за Вас - Вие скачате. Все по-често ще Ви се налага да скачате. Балъците, както вече съм споменавала, изчезват. И сте реално застрашени да останете на сухо! Ами такава е съдбата - на лъжата краката са къси!
Ще Ви приседнат лъжливите родословия, които за съжаление са издадени от името на една легитимна и авторитетна в Европа организация, но вече и там май разбраха,че сте кинолози - т.е. кинтолози. И Ви стана навик да плюете по другите на принципа: "Крадеца вика:Дръжте крадеца".
Както казах-интересно ми е да знам точно какво са й направили тези "фондацийки",за които говори,че толкова се страхува от тях,че е развила чак такава параноя....
Понеже малко участвам в този форум,и съм бегло запозната с правилата,но видях,че не е хубаво да се дават линкове към обяви,ще изчакам.Ще дам само линка към темите:
Темата за кастрацията
Темата за въпросната
Почвам да се чудя защо и аз да не направя далавера с някой да си размножаваме кучетата и да ги продавам на Подуенския пазар.....Лесни пари....Какво толкова ми пречи,нали?Това са само ...псета.... :(