Публикувано: 23 February 2010 - 09:32 AM
Толкова много обяснения за тази такса че накрая се обърках.Честно казано само не ми стана ясно защо аджеба се плаща тази такса,един вид си купувам правото да отглеждам куче ли.Защо трябва да я плащам на общината и какво всъщност прави общината с тези пари,освен да ми обяснява къде може и къде НЕ може да го разхождам.Може би отиват в ,,Общинска фирма ЕКОРАВНОВЕСИЕ,,и по този начин се издържат приютите,тогава защо повечето от вас с цената на много усилия се стараят да осигурят поне храната на животните в ,,общинските приюти,,нещо не ми е ясно.След като повечето с такава радост приемат ,,таксата,,моля да ми обясните ЗАЩО всъщност я плащам.Въведените изисквания за регистрация,чипиране,са нещо нормално и може би ще имат ефект,но ,,таксата,,Аз лично бих плащал ,,двойна,,такса но не на общината а на организация /например от хора като вас/която да е наясно с проблемите на бездомните и ще ги решава с разбиране,а и приютите биха изглеждали различно.Така че още един път питам защо да плащам такса на общината мисля че това е по важно отколкото кое куче е ловно и кое не,или щом са ,,казали,, ТАКСА плащам и спя спокойно ,кучето ми е ,,узаконено,,Та в този ред на мисли преди доооооста лета плащах такса ,,асансьор,,на моето,не съм му давал само да ползва асансьора но плащах,сега с тази ,,такса,, май нещата се повтарят.