Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 22 February 2009 - 09:31 PM
естествено,че всички са приети,но нека времето се пооправи малко,че по-ниските кучвци(визирам моя) ще измръзнат в тоя сняг ;)
Публикувано: 15 May 2009 - 03:56 PM
Здравейте и от мен!
Видях, че редовно се правят срещи на кучовците от Люлин. Ние с Франческа също сме горди жители на малката София. Времето е хубаво така, че ще се радвам, ако ни приемете на вашите срещи. Мога дори да предложа място за тях. Зад блока ми има огромна поляна, стигаща чак до Суходол, та даже и рекичка си имаме. Следобед има доста хора, които си разхождат любимците там, а събота и неделя почти по всяко време има някой излязал на разходка. Ако искате може на тази полянка да съберем кучовците да играят и тичат. Намира се точно на изхода на Люлин към Околовръстното.
Видях, че редовно се правят срещи на кучовците от Люлин. Ние с Франческа също сме горди жители на малката София. Времето е хубаво така, че ще се радвам, ако ни приемете на вашите срещи. Мога дори да предложа място за тях. Зад блока ми има огромна поляна, стигаща чак до Суходол, та даже и рекичка си имаме. Следобед има доста хора, които си разхождат любимците там, а събота и неделя почти по всяко време има някой излязал на разходка. Ако искате може на тази полянка да съберем кучовците да играят и тичат. Намира се точно на изхода на Люлин към Околовръстното.

Публикувано: 15 May 2009 - 05:07 PM
Това да не е една горичка,защото и ние ходим към една такава
Ние ще се пресиединим ако има другата седмица среща,но първо да го пострижем Ърни,защото му е много топло в жегите :)

Ние ще се пресиединим ако има другата седмица среща,но първо да го пострижем Ърни,защото му е много топло в жегите :)
Публикувано: 15 May 2009 - 06:25 PM
shrekky, в May 15 2009, 06:07 PM, написа:
Това да не е една горичка,защото и ние ходим към една такава

Това за горичката за кой се отнася?

...Ако става дума за нашата полянка, да. Имаме си и горичка и рекичка. Даже мисля, че с малко повече ходене Западен парк и нашето зелено пространство се свързват някъде...