Гадна темичка
Публикувано: 08 April 2005 - 09:09 AM
Тези хора са се самозабравили в злобата си. Остави, че повечето пострадали са домашни, а не бездомни кучета, ами в тези градинки, където хвърлят отрова играят и много деца!!
Проблемът с бездомните кучета е сериозен, обаче не това е начина за решаването му, според мен.
Публикувано: 08 April 2005 - 09:23 AM
------------------------
n) n) n) Гадове има на всякъде по света!!! s) s) s)

Angels chis Chihuahua kennel[br]Sofia, Bulgaria
http://vbox7.com/play:4c188668 - 03.01.2008 Арчи в Танцувай с мен 2
Публикувано: 08 April 2005 - 11:12 AM
а те изядоха голям тупаник...
Публикувано: 08 April 2005 - 06:23 PM
Обаче ми хареса девиза на една от разписалите се там:
Държавата България - невъзможни неща няма!
Публикувано: 08 April 2005 - 09:36 PM
За ситуацията не са виновни хората, макар и да разменят рецепти за отрови, малцина от тях биха го направили наистина. А тези, които го правят, не дирят рцептите в интернета... Боя се че става дума само за емоционалната реакция, раздута и хипертрофирана до безобразие. Разбирам човека, който не може да спи от кучешкият лай - това е в състояние да докара до истерия когото и да е. И то наистина го разбирам, защото в студенският град преди години го изживявахме този кошмар, на който Хичкок да завиди, и то нощ след нощ. Съпругът ми трябваш да става за работа в 7 сутринта, големият син - тогава бебе - ни вдигаше по тревога няколко пъти нощем, и таман да заспи той а след него и ти - под прозореца се чуваше сочното солидно Уау-уау-бау, което биваше подхванато от още пет-шест гласа и предавано нататък по верижна реакция, та накрая имах чуството че целият свят е населен от кучета, които нощем нямат друга работа освен да лаят. И таман заспивах аз, като се събуждаше бебето и ааййййййййдееееееее пак наново. Аз, върлата кучкарка, тогава исках да изляза една нощ на балкона с огнемьота или напалма за да пуцам по кучатата докато не ми свършат мунициите, представяйки си как едната част от блока ще ме оплюе, а пък другата ще аплодира. Разбира се че никога нямаше да го направя наистина.
Нека в случая не се делим на плюещи и аплодиращи. Все пак градът е за хората, а не за кучета, аз съм по-склонна да вярвам че някой в момент на причерняване пред очите изкрещял си е мъката, позабавлявал се с гадната мисъл какво би направили ако можел (като мене с хипотетичната пушка), и дотам.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 06 December 2006 - 09:37 PM
Публикувано: 07 December 2006 - 12:07 PM
куче което много лае не хапе...
тия само си говорят ама дали някой изобщо някога ще извърши нещо подобно е съвсем друг не много ясен въпрос така , че няма много много смисъл от тази тема и от раздухването на подобни.
Пък и тровенето да не е някаква философия,всеки може да отиде в най-близката аптека и да си набави необходимото ( изключваме случайте в който това на раменете им и това не може да измисли ... на отровителите )
Можеш ли да внимаваш как се изразяваш тук?
от мода
Публикувано: 07 December 2006 - 12:50 PM
т.е. хората се групират по интереси! Как се справяме с уличните кучета!
Публикувано: 07 December 2006 - 03:00 PM

Публикувано: 07 December 2006 - 03:37 PM
Публикувано: 07 December 2006 - 06:07 PM
п.п. в нашия квартал са по-разпространени операцийте за тровене на котки
Публикувано: 07 December 2006 - 06:52 PM
Цитат
Щях да влезна в затвора.

Вход

Горе
Цитиране +