Възстановяване на майката след раждане?
Публикувано: 27 November 2008 - 10:33 AM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 03 December 2008 - 08:25 AM
Независимо от породата и фигурата на кучето, "устройството" е такова, че се сгъва когато вече не е необходимо ;) Само в много редки случаи (може и след фалшива бременност...) остава да виси малко. Или след чести, постоянни бременности и на дърти години...
Тениски, шалчета и тем подобни щуротии се слагат по-скоро когато искате насилствено да отбиете малките - разранили са много цицките например - но не искате или не можете да отделите майката от бебетата, в който случай се налага да се приложи защита срещу алчните зъбати крокодилчета.
Публикувано: 24 February 2009 - 12:14 PM
AnubisA, в Nov 27 2008, 08:33 AM, написа:
След раждането , майката кърми малките почти непрекъснато, когато станат на около 20-25 дни сама започва да намалява броя на кърменето. Тогава започва захранването на малките и връщането на майката към нормалният и режим. За да бъда в добра форма и физическо здраве, тя трябва много да се разхожда и да тича. Трябва да имате вет. с който да говорите за всичко ,което ви интересува, а едно от най-важните неща е да не забравяме ,че кучетата са хищници и ние никога няма да успеем да ги превърнеме в бройлери.
Публикувано: 15 May 2009 - 09:28 PM
goldroks, в Nov 28 2008, 12:52 PM, написа:
Това съм чела в една книга за кучета.
Ако не ти е трудно,намери книгата и напиши тук заглавието и,и най - вече автора и.
Публикувано: 16 May 2009 - 01:34 PM
zhel, в May 15 2009, 10:28 PM, написа:
Ако не ти е трудно,намери книгата и напиши тук заглавието и,и най - вече автора и.
Мне, не го намирам.

Толкова ли тъпо звучи?

Публикувано: 18 May 2009 - 06:15 PM
goldroks, в May 16 2009, 02:34 PM, написа:
zhel, в May 15 2009, 10:28 PM, написа:
Мне, не го намирам.

Толкова ли тъпо звучи?
На мен не ми звучи тъпо или смешно,а по скоро интересно ! Ще си я взема тази книга,само да ми кажеш как се казва разбира се !

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 18 May 2009 - 07:40 PM