Лия е на около 2 години,кастрирана.Много добра и красива.Обича да бъде галена и глезена.Преди две седмици я блъсна кола.Лапата беше счупена,но докторът и сложи пластина и кучето ще се оправи.В момента е на стационар,но другата седмица ще я върнем отново на улицата.Ходи на повод,има хигиенни навици(от стационара са във възторг от нея).Ако някой я харесва и желае да я вземе,да се обади на тел.0889 850766 Лили.(Първите 2 снимки са от деня,преди операцията,следващите са от следоперативния период)
Крачето на Лия ще се оправи напълно.Притеснява ме като я върна на улицата да не и се случи пак нещо.Ако някой желае да я вземе,аз ще я ваксинирам и ще и сложа чип.
От днес Лия отново е на улицата.До сега никой не ми се обади нито за временен,нито за постоянен дом.Продължавам да търся стопани на кучето и очаквам обаждания.
Това куче ми влезна под кожата, но просто нямам с какво да ви помогна....
Ако все пак имате нужда от храна, транспорт единственно с това бих могла да ви бъда полезна и ще стискам палци за Лия, защото е страхотно кученце :(
Търси се спешно дом за Лия.Някакъв човек се е заканил,че ще я премахне,защото залаяла срещу него.Аз днес видях с очите си,как клошари я дразнеха и гонеха.Тя се отдалечи бързо.Ако някой има възможност да я вземе,да ми се обади на тел.0889850766 Лили
Моля те недей да пишеш,преди да питаш родителите си.Нека се обаждат само сериозни хора,които са сигурни,че могат да носят отговорност сами в отглеждането на едно куче.Много бих желала Лия да си намери дом,преди да се е случило нещо лошо с нея.Ако някой я вземе,ще платя ваксината и чипирането.Съгласна съм и ако някой предложи временен дом.
Спешно се търси постоянен или временен дом за Лия.Съществува реална опасност за живота и.Ако някой желае да помогне,да ми пише на ЛС(моят тел.до края на месеца ще бъде изключен) или да се обади на тел.0896254327 Русана.
Лия в момента е прибрана за няколко дни в помещение на един паркинг.Продължаваме да търсим спешно дом за кучето.Ходи много спокойно на повод,не създава никакви проблеми.
Има ли някакво развитие тук?
Ще поспамя малко вдигайки забравени теми.
С цел да разчистя малко форума. А се и надявам - голяма част от забравените да мигрират в чудния край.
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето. http://avocett.blogspot.com