Близо до вечната студена прегръдка...
Публикувано: 24 February 2009 - 09:07 PM
Моля помогнете им...
Може да ми звъните на 0889 89 98 13

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 26 February 2009 - 12:14 AM
От темата за Сеславци,чета,че нямат проблеми и т.н.
Моля те,напиши,ако можеш малко повече за какво става на въпрос.

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 26 February 2009 - 12:19 AM
Явно не на всички е казано , но на тези кучета в петък им предстои...най-лошото... Най - спешни са брадаткото и добермана( за него май има хора вече).
Рижавия брадатко трябва много спешно да се махне от там...

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 26 February 2009 - 12:28 AM
Ако мислите,че може да поемем ангажимента за стационар,ще ги изпратя всичките за тях,както и ще видя още нещо да досъбера.
Дугият месец пак поемам ангажимент за толкова пари,може да разчитате на мен.
Само да ги махнем от там,ако за добермана има хора-супер,значи остават 3 кучета.
Пиши ми на ЛС ако трябва някъде да се звъни по стационари или за друга помощ.

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 26 February 2009 - 08:10 AM
Писала съм в темата, че когато се получи сигнал за агресивни кучета, те се прибират в Сеславци. В повечето случаи кучетата не са агресивни и тогава няма проблеми. Но ако наистина щракат със зъби, стоят там по мои наблюдения месец-два и ако никой не поеме отговорност за тях, биват евтаназирани. Ето например добермана - уж щяха да го взимат, имаше няколко кандидати, и нищо.
И това не са всички. От 5 месеца ходя там всяка седмица, виждам табелките "агресивно", във вътрешните клетки, гледам да им дам повече лакомства, поне това, и не знам следващия път дали ще ги видя пак. Четох някакъв отчет в пресата за миналата година - в Сеславци са били евтаназирани към 1300 агресивни и болни кучета.
В много от случаите това са домашни животни, оставени там от самите стопани - казват, че кучето ухапало някой от семейството.
Публикувано: 26 February 2009 - 08:57 AM
Публикувано: 26 February 2009 - 09:07 AM
Публикувано: 26 February 2009 - 10:04 AM
Сега най-спешен е рижавия брадатко,койту утре го чака най-лошото...

Публикувано: 26 February 2009 - 10:16 AM
ceasar, в Feb 26 2009, 08:13 AM, написа:

ТУК аз питам същото - не става ясно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 February 2009 - 10:29 AM
Екипа отива, често без обадилия се , просто се хваща някое от кучетата пред блока и се откарва в сеславци. Там киснат в супер малките боксове по 2 по 3 и чакат...чудото.
Имат си табели на вратите- "Страшно агресивно куче" и като се позабавят по-дълго там без никой да ги поиска и се убиват! Тези двете белите и Другото кафяво-черно куче, не мога да ви опиша какви са души...не знам кой луд ги е обявил за зли. Те са прибрани по сигнал от улицата...Тях ги чака същото утре...
Единствено рижавият брадат господин наистина е нападнал 2 човека от началото на престоя си в сеславци,но не знам дали е било без нищо, защото кучето е...ненормално стресирано , изпада в шок като се доближи някой до клетката и не се зъби и напада ,а отива в другия край на клетката и гледа в страни.
Той най-спешно трябва да се махне...Супер спешно.
Цитат
Не може, защото на улицата може да посегне на някой друг, ако наистина е толкова проблемен за колкото е обявен и тогава може да не го евтаназират а да го спукат от бой...

Публикувано: 26 February 2009 - 11:00 AM

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ