Dog.bg Форуми : Разхождане на кучета за град София

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Разхождане на кучета за град София Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   maluk_bandit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 April 2009 - 03:08 PM

Разхождам кучета нуждаещи се от активно натоварване и малки породи срещу заплащане по договаряне. Гарантирам сигурност и коректност за домашните любимци!
User's Signature

Аджилити Клуб България
Do not judge other people, for you do not know their pain or sorrows, if you cannot speak a kind word, just shut up...

#2 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 28 April 2009 - 03:41 PM

Какви са тия малки породи, които се нуждаят от натоварване???
User's Signature

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..

#3 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 28 April 2009 - 05:15 PM

Според мен е искал да каже, че разхожда кучета нуждаещи се от натоварване и малки породи отделно.
User's Signature

Качена снимка

#4 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2009 - 05:32 PM

Може би кучета от рода на Бигъл, Джак ръсел...
maluk_bandit, кажи повече!
User's Signature

#5 Потребителят е офлайн   maluk_bandit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2009 - 06:22 PM

Имах в предвид, че разхождам големи породи кучета които имат нужда от по-дълги разходки и тичане, както и по -малки породи. Няма значение от породата. и дали изобщо има порода
User's Signature

Аджилити Клуб България
Do not judge other people, for you do not know their pain or sorrows, if you cannot speak a kind word, just shut up...

#6 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 April 2009 - 06:43 PM

Какъв опит имаш? Имаш ли навършени 18г.?

Услигата като такава е чудесна, но наистина трябва да бъде от човек с познания и опит.
User's Signature

Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   maluk_bandit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2009 - 08:05 PM

На 21 години съм и по този начин се опитвам да припечелвам. Имам опит, цял живот съм гледала какви ли не животни но най-вече кучета. В момента имам пекенез (на снимката) и сиамка които обичам страшно много.
А иначе съм разхождала кучета и на други хора - една жена която беше претърпяла инцидент и не можеше да излиза.
User's Signature

Аджилити Клуб България

#8 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 29 April 2009 - 09:52 AM

Идеята ти е много добра, има нужда от такава услуга!
Но искам да те питам:
1. Как се справяш с бездомните кучета в непознат квартал? (особено ако се впуснат няколко наведнъж)
2. Ако кучето, което разхождаш ръмжи или проявява агресия към други кучета, какво правиш, за да не допуснеш сбиване? (особено с по-едри, които не са на повод и не се вижда стопанин наблизо)
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#9 Потребителят е офлайн   Doberman1876 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 29 April 2009 - 10:29 AM

Показване на мнениетоgabipap, в Apr 29 2009, 07:52 AM, написа:

Идеята ти е много добра, има нужда от такава услуга!
Но искам да те питам:
1. Как се справяш с бездомните кучета в непознат квартал? (особено ако се впуснат няколко наведнъж)
2. Ако кучето, което разхождаш ръмжи или проявява агресия към други кучета, какво правиш, за да не допуснеш сбиване? (особено с по-едри, които не са на повод и не се вижда стопанин наблизо)

Какво според теб трябва да прави?

#10 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 29 April 2009 - 11:26 AM

Цитат

Какво според теб трябва да прави?

Ами не знам... Задавам тези въпроси, защото преди време съм си мислила да се захвана с нещо такова и точно те ме накараха да се откажа. А и защото, ако реша да се възползвам от услугите й в случай на нужда искам да знам как ще се справи с кучето ми, което е конфликтно в определени ситуации.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#11 Потребителят е офлайн   maluk_bandit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2009 - 11:27 AM

ами до сега (да чукна на дърво ) не ми се е случвало. ще ти кажа какво правя като ми се случи. Сигурно ако водя такова куче, ще си нося пръчка да гоня бездомните които налитат..... знам ли....
User's Signature

Аджилити Клуб България

#12 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2009 - 11:39 AM

Показване на мнениетоmaluk_bandit, в Apr 29 2009, 09:27 AM, написа:

ами до сега (да чукна на дърво ) не ми се е случвало. ще ти кажа какво правя като ми се случи. Сигурно ако водя такова куче, ще си нося пръчка да гоня бездомните които налитат..... знам ли....

Ех, моли се а не ти се случва и е добре да помислиш по въпроса.
Ако искаш мога да ти предложа - пробна разходка с моя хубостник (той ще си е с намордник, както обикновено, пък аз - някъде наоколо, за да се намеся в случай на нужда). С тренировъчна цел. Кучето е източноевропейска овчарка (около 42 кг.) и в повечето случаи изпълнява команди.
User's Signature

#13 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2009 - 12:36 PM

Показване на мнениетоmaluk_bandit, в Apr 29 2009, 12:27 PM, написа:

Замисляла ли си се за нещо от сорта на лютив спрей например?
User's Signature

#14 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2009 - 12:48 PM

Ами може да не приема проблемни кучета примерно.
За мене услугата си е чудесна, а и никой не си дава кучето ей така. Ако имате интерес може да се свържете и да си питате всичко лично. Няма смисъл тука да разпитваме в стил ...а ако това и онова, какво би... То и ние като стопани не сме подготвени предварително за всяка ситуация и непрекъснато се учим.
Така или иначе всяко куче е различно и всеки собственик си има различни изисквания и може сам да си прецени дали да си повери на някого кучето за разходка и кой.

Успех с начинанието.

#15 Потребителят е офлайн   maluk_bandit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2009 - 02:30 PM

Показване на мнениетоvesi792007, в Apr 29 2009, 11:48 AM, написа:

Ами може да не приема проблемни кучета примерно.
За мене услугата си е чудесна, а и никой не си дава кучето ей така. Ако имате интерес може да се свържете и да си питате всичко лично. Няма смисъл тука да разпитваме в стил ...а ако това и онова, какво би... То и ние като стопани не сме подготвени предварително за всяка ситуация и непрекъснато се учим.
Така или иначе всяко куче е различно и всеки собственик си има различни изисквания и може сам да си прецени дали да си повери на някого кучето за разходка и кой.

Успех с начинанието.

Благодаря Веси :ba_025:
User's Signature

Аджилити Клуб България

#16 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2009 - 04:23 PM

Цитат

Няма смисъл тука да разпитваме в стил ...а ако това и онова, какво би... То и ние като стопани не сме подготвени предварително за всяка ситуация и непрекъснато се учим.

Пък аз мисля, че има смисъл. Всеки може да каже "имам опит", ама е редно да се позамисли и за отговорностите преди това.
Защото като стопани отговаряме за собственото си куче и ако нещо му се случи, то си е изцяло за наша сметка. Ако причини нещо на друго куче - също е за наша сметка.
Но ако кучето е чуждо, нещата стоят съвсем иначе. И на непроблемно куче може да се случат неприятни неща.
Съжалявам, ако някой възприема въпросите ми като заяждане - гарантирам, че не е това идеята.
User's Signature

#17 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 29 April 2009 - 04:29 PM

Съвсем нормални въпроси.
Тези отношения "собственик" - "разхождач" според мен трябва да бъдат оформени по някакъв начин, защото в случай, че кучето ухапе, избяга, причини някакви материални щети (може да става дума и за дребно куче - скъсан панталон си е вреда) от кой ще се търси отговорност?

С две ръце съм "ЗА" да започне и тук да се появява подбен вид услуга, просто трябва да се обмислят много неща предварително, за да не стават неприятни изненади и за двете страни, а и за кучето.

#18 Потребителят е офлайн   vesi792007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2009 - 04:38 PM

Показване на мнениетоgabipap, в Apr 29 2009, 03:23 PM, написа:

Пък аз мисля, че има смисъл. Всеки може да каже "имам опит", ама е редно да се позамисли и за отговорностите преди това.

Ами повече от това да има опит в разхождане на кучета, аз незнам какво може да се иска. Все пак за това става въпрос.

Но ако кучето е чуждо, нещата стоят съвсем иначе. И на непроблемно куче може да се случат неприятни неща.

Именно. Но за това няма как да се направи "опит", освен ако не ти се случи. А и не знаеш как ще реагираш ДОКАТО не ти се случи. За това казвам, че няма смисъл да се дискутира предварително.

Съжалявам, ако някой възприема въпросите ми като заяждане - гарантирам, че не е това идеята.

А каква е идеята? Аз ако искам да си наема човек да ми разхожда кучето, ще си го питам ЛИЧНО какъв му е опита и ще видя ЛИЧНО как се разбира с моето куче. Не виждам смисъл да се питат тука хипотетично въпроси за хипотетични отговори.
Все пак ако bandit-а разкаже нещо за себе си и любовта към кучетата ще го приветствам и би допринесло за по сериозното и приемане от съфорумците.

#19 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2009 - 05:26 PM

Какъв е проблемът всеки да пита каквото си иска?
Това не е сайт за обяви и реклами, а форум. Точно ако не става разговор по темата, тогава тя е безмислена.
За мен отговорът на тези въпроси също е интересен и също съм си ги задавала.

#20 Потребителят е офлайн   karasto Икона

Публикувано: 30 April 2009 - 09:49 AM

С твоя цяложивотен опит и това, което предлагаш, без да имаш точна представа какво означава(активно натоварване) - ако можеш опровергай ме - имам усещането, че се опитваш да "погълнеш" цял слон наведнъж.........Добре е, че си амбициозна, но опитвай "хапка по хапка"...... А и не ми е известно някой да е станал милионер от разхождане на кучета... може би желаеш да си първата такава... УСПЕХ!!!

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни