Dog.bg Форуми : Просто ми е гадно

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Просто ми е гадно

#1 Потребителят е офлайн   mariasvetoslavova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 12 May 2009 - 08:40 PM

Ако никои не пише,няма лошо,просто ми се искаше да си изплача мъката на хора които ще ме разберат.От събота 02.05.2009 се грижа за новородени котета и майката,а днес едното го намерих мъртво много ми е гадно.
От цялото четене по фороми стигнах до извода ,че във Варна няма безплатно кастриране,а дали някои може да ми помогне с добър капан с които да хвана едни котки които искам да кастрирам зад блока.

#2 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 May 2009 - 08:47 PM

А от какво мислите, че е починало котенцето? Може би просто е имало вроден дефект и нито вие нито някой друг би могъл да му помогне. Разбирам ви, че се чувствате зле, но не се упреквайте за смъртта му. Предполагам, че вие сте жената, която писа на мейла на сдружението ни с молба за съдействие. Искрено се надявам съгражданите ви от Варна, които четат в този форум и имат повече опит от вас в залавянето и кастрацията на бездомни животни да ви помогнат за хващането на писанките.

#3 Потребителят е офлайн   mariasvetoslavova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 May 2009 - 09:33 PM

Показване на мнениетоMechoPuh, в May 12 2009, 09:47 PM, написа:

А от какво мислите, че е починало котенцето? Може би просто е имало вроден дефект и нито вие нито някой друг би могъл да му помогне. Разбирам ви, че се чувствате зле, но не се упреквайте за смъртта му. Предполагам, че вие сте жената, която писа на мейла на сдружението ни с молба за съдействие. Искрено се надявам съгражданите ви от Варна, които четат в този форум и имат повече опит от вас в залавянето и кастрацията на бездомни животни да ви помогнат за хващането на писанките.

Ако имате предвид съобщението от бабата ,дето може скоро да стане и прабаба съм,аз честно казано нямам идея от какво може да е починало.Но със сигурност не е дефект,благодаря че се включихте.

#4 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 May 2009 - 09:43 PM

Не съм забравила, че ви обещах да намеря сайт, на който поне да видите как изглеждат капаните. Може евентуално да се намери някой, който да може да го изработи срещу скромна сума.

#5 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона

Публикувано: 13 May 2009 - 05:42 AM

Съжалявам, че не мога да помогна с капан за котките.

Мога обаче да помогна с превоз и препоръки за вет, който да кастрира маците, ако бъдат хванати. Както и с малко парички, защото кастрацията на женски кучета, котки, е доста скъпа, бих казала ужасно скъпа, което направо може да разбие доброто желание на хората.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#6 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 May 2009 - 07:52 AM

Аз мога да помогна финансово, но след 10-на дни, тъй като сега лекувам кучето си и не знам колко ще се охарча за него. Иначе превоз мога да предложа вечер след 18.00ч. и през почивните дни.
Ако се намери снимка на тези капани, мога да платя и за изработване на един, има кадърни майстори около мен.

#7 Потребителят е офлайн   mariasvetoslavova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 May 2009 - 09:12 AM

Благодаря на всички ,които са писали.Утре едната писана по мои планове ако не ми мине котка път,това е шигичка те си ме преследват е на кастрация.Нея я хващам без проблем по принцип и парите съм приготвила ще се ходис такси то се е видяло.Другата котана сега кърми,но като пораснат мъниците и нея ще я хващам,още незнам как.Действително паричките не са малко,направо ми разбиват бюджета ама какво да се прави.Хубав ден на всичси.

#8 Потребителят е офлайн   mariasvetoslavova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 May 2009 - 09:15 AM

Не моля за помощ за превоз,все още защото съм нова във форома и да не прекалявам,но все пак ако има желаещи

#9 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 May 2009 - 09:54 AM

Няма значение дали си нов или стар участник във форума, важно е желанието да помогнеш. Пиши ми на лични за кой район на Варна става въпрос, кога и къде трябва да се заведе котана утре, някакви координати за връзка. Може да успея да се измъкна от работа.

#10 Потребителят е офлайн   mariasvetoslavova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 May 2009 - 10:54 AM

Нещо обърках съобщенията,котката трябва да пътува от Владиславово до Левски,сутринта,телефонът ми е 0897882794,който е свободен и има желание

#11 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 13 May 2009 - 11:33 AM

Качена снимка
такива ли са?
П.П. може ли в БГ да се закупи отнякъде? Сори за спам.

#12 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 13 May 2009 - 04:07 PM

Котките и градът
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#13 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 May 2009 - 05:05 PM

Какво става с кастрираната котка? Възстанови ли се вече от операцията?
Намерих най-сетне сайта, на който съм гледала капани като нашия. Ето линк към него. Не знам обаче колко добре се вижда механизма от тази малка снимка. В събота евентуално ще мога да снимам по-детайлно нашия и ще сложа и негови снимки. Дано да се намери кой да ви изработи такъв във Варна.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни