"Котаракът" Мърфи търси куче задължително със собствен апартамент
Публикувано: 22 May 2009 - 04:43 PM
Той е голям кучкар, затова му се търси дом с поне едно куче, по възможност от Варна. С хора също се разбира. Не се дава за двор.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 22 May 2009 - 05:04 PM

Публикувано: 22 May 2009 - 05:07 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 May 2009 - 06:54 PM

Ако има желаещи да приютят не бебето, а татко, който наистина има страхотен потенциал, голям, бял, лигав и мързелив кот, но за съжаление е на улицата, мога да им го уредя.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 25 May 2009 - 05:27 PM

Публикувано: 25 May 2009 - 05:37 PM
П.П.-Говорих с майка ми преди малко.Не ми дава да взема котето.Щели сме да станем зоологическа градина

Публикувано: 25 May 2009 - 09:00 PM

Но виж тази твоята гъба,която е поникнала от пролетните дъждове,е страхотничка-бяла печурка

Дай малко снимки и на таткото ако има

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
Публикувано: 26 May 2009 - 08:13 PM

Публикувано: 26 May 2009 - 08:21 PM

Ако нямаш време казвай да помагам с обявите

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
Публикувано: 31 May 2009 - 08:20 AM

Публикувано: 01 June 2009 - 12:24 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.