Dog.bg Форуми : JCh Silver Steel Athena - RJBIS

Към съдържанието

БНК Немски дог

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

JCh Silver Steel Athena - RJBIS

#1 Потребителят е офлайн   Gu6kov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 June 2009 - 11:32 AM

Здравейте приятели , :ae_085:
Добри новини от Шкорпиловци - отново немски дог в центъра на обектива:
Както другаря Гулев бодро доложи , така долагам и аз: :af_089:

JCh Silver Steel Athena - BJC,JCAC,BOB and RJBIS
Съдия-Радослав Стойнов - България

Много сме доволни от резултатите и ще се постараеме да вземеме участие и във втората коноложка седмица -пак там през месец юли.
Качвам малко снимки и искрено се надявам да ви харесат
Поздрави от морето!!!!!!!!!!!!!!!! :wb_052:

Забранена е регистрацията и активното използване на повече от едно потребителско име от един и същи потребител!!
Прдупреждение за бан!
Мод

#2 Потребителят е офлайн   Зъл змей Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 June 2009 - 02:02 PM

:fc_026: :fc_026: :fc_026:

#3 Потребителят е офлайн   Зъл змей Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 June 2009 - 02:05 PM

А това куче има ли родословие?

Забранена е регистрацията и активното използване на повече от едно потребителско име от един и същи потребител!!
Прдупреждение за бан!
Мод

#4 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2009 - 02:26 PM

Показване на мнениетоЗъл змей, в Jun 26 2009, 12:05 PM, написа:

А това куче има ли родословие?

Това е малко тъп въпрос. :zz_217:
Ако няма родословие как ще има титли от изложба?!?

п.п Антената е станала просто прекрасна!!!

#5 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 26 June 2009 - 03:06 PM

irena_iq, въобще не им се хващай на въдицата!!

Gu6kov и Зъл змей е един и същи потребител!!
Както gulev 1991 и Jordan staffffff също е един исъщи потребител!!

Gu6kov, не знаеш ли, че според правилата на форума ползването на две потребителски имена е забранено? Ето член 13 от Правилника:

13. Забранена е регистрацията и активното използване на повече от едно потребителско име от един и същи потребител.

http://forum.dog.bg/...showtopic=13433

Дължиш извинение на Клуба и на всички форумни членове!! Мод

#6 Потребителят е офлайн   gulev_1991 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2009 - 04:48 PM

slaviad
Прдупреждение за бан, Днес, 02:13 PM

Working Bee

Група: Потребители
Съобщения: 2,204
Потребител N: 1,808
Дата на регистриране: 9-January 06

Прдупреждение за бан!
Мод на Клуб Немски дог

Много се извинявам,
Днес получих това лично съобщение.Не мога да разбера за какво иде реч?Някакво неуместно репликиране или не съм удобен някому?
+ това,мисля че не съм длъжен да се обяснявам на никого,най малко на вас,НО тъкмо ще попитам - да,ползвам 2 имена - не виждам КЪДЕ е проблема?Защо главния администратор ДОГ.БГ не ми е направил проблем?
И да,ползвам първата си най-стара егистрация поради факта,че профила ми с Jordan staffffff е РАЗВАЛЕН НЕЗНАЙНО ЗАЩО - влизам си в него и ДО ТАМ?Може би вие ще ми обясните по-добре?
И да - никога не съм се прикривал - аз съм си и gulev_1991 и Jordan staffffff/които е развален,за това влизам от този!!!/
Къде е логиката да публкикувам снимки на кучето ми,както и мен,ако ще да се крия??????????

Иде реч за това, че на този форум не е разрешено потребителите да имат две регистрации. Може да го прочетеш в Правилника. А ако едната ти регистрация не работи, е трябвало просто да сигнализираш на администратора. И Гушков ли уж случайно има две регистрации??

Ето правилата за ползавне на форума

Явно не ги познаваш
Мод

#7 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip
  • Interests:Секретар на Български национален клуб Немски дог & Модератор на Клубния форум за породата немски дог.

Публикувано: 26 June 2009 - 09:54 PM

Гушков, ще обясниш ли защо питаш сам себе си дали кучето ти има родословие?
Да не си прекалил с чашките днес? :db_046:

#8 Потребителят е офлайн   Зъл змей Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 June 2009 - 10:09 AM

Здраейте,
Гушков няма какво да обяснява. :ea_103: Имам да обяснявам АЗ.Казвам се Боримиров/Боре-змея ми е прякора/ Рабоя във фирмата на Гушкови като технически ръководител.Нормално е да се изписва едно и също IP на компютъра тъй като влезнах през компа в офиса.
Иде реч за следното:
-въпроса ми беше отправен единствено и само към Гушков , защото знам че веднага ще "вдигне гълъбите", т.е. ще се ядоса.
-става въпрос за вътрешнофирмен хумор. Аз още от самото начало го обявих на невменяем защото само такъв човек може да пропътува 5600 км за да вземе едно куче . Или много обича договете.
-аз самия имам средноазиатска овчарка.Вярно , без родословие но иначе чудесно куче. Именно затова въпроса ми към него беше точно този , защото постоянно се ръфаме за тези родословия и той нарича мойто куче "безпороден пес ". Затова и аз се кефя да го ядосвам.
-кучето на Гушкови го познавам и съм го виждал много преди Вие да предположите, че то съществува. Знам за какво куче става дума и уважвам това , което той и съпрута му правят.Именно за това първия пост беше за да го поздравя.
-родословието на кучето го познавам доста добре- та нали аз му помогнах да си избере развъдника и родителите на кучето. Знам не по-зле от Вас, че в това родословие има 1 световен и 6 европейски шампиони
-ще продължавам да го ядосвам - това е мое свещено право!!!!!!!!!

Мисля ,че това е достатъчно, а и не считам за нужно да обяснявам повече.Ако съм засегнал някого, да прощава.Не мисля че е голямо нарушение на правилата , че влизам през компа в офиса.
Останете си със здраве!
Змея

#9 Потребителят е офлайн   Зъл змей Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 June 2009 - 10:22 AM

И понеже не Ви е известно ще Ви кажа:
В нашата фирма в работно време е забранена употребата на алкохол. За това нещо Гушков уволнява дисциплинарно.
Самият той не употребява , а за злоупотреба не може да става дума. :db_046:
Йордан Гулев не го познавам . И той мене също.
Змея

Ааааа...НЕ! Няма да стане така!

Вижте, тук не става въпрос дали сте засегнали НЯКОГО. Това е Клубен форум, който има за цел да информира какво става в Клуба и на който да обменяме инфорамция за любимата си порода.

На тези форуми може да се логне всеки и да пише всякакви глупости - например, че продава чанти от крокодилска кожа или швейцарски часовници, каквито случаи имахме вече.

Аз продължавам да бъда един ПОДОЗРИТЕЛЕН модератор, защото съм отговорна за съдържанието на форума и това, което хората четат за нашия Клуб. Когато въпросът се изясни, всички тези съобщения, включително и моите ще бъдат изтрити, защото с нищо не допринасят към целта форумът да информира.

Прекалено много съвпадения се случиха около тези двойни регистрации на двамата потребители и приятели Гушков и Гулев, имаше обидни постове в друга тема от страна на последния, така че аз продължавам да бъда един ПОДОЗРИТЕЛЕН модератор. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ГУШКОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА МЪЛЧИ!

Мълчеше, когато неговият приятел със стафовете обиди член на нашия клуб и кучето му, мълчи и сега /противно на вашата убеденост, че това е шега и ще "вдигне гълъбите"/. МЪЛЧИ, ВЪПРЕКИ ПРИЗИВ НА МОДЕРАТОРА ДА СЕ ИЗВИНИ НА КЛУБА И НА ОСТАНАЛИТЕ ФОРУМЦИ.

Предупреждавам Гушков и Гулев, че тактиката "Правя се на ударен, не знам, не чух, не разбирам и после си правя каквото си искам" на този форум и в нашия клуб НЯМА ДА СРАБОТИ!!

ГУШКОВ, ПРОДЪЛЖАВАМ ДА НАСТОЯВАМ ДА СЕ ИЗВИНИШ НА КЛУБ НЕМСКИ ДОГ ЗА ОБИДА НА КЛУБЕН ЧЛЕН И НЕГОВОТО КУЧЕ / В ТЕМАТА ЗА СОФИЙСКИЯ CACIB/
И ЗА ТОВА, ЧЕ С ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ СЪЗДАДОХТЕ НЕРАЗБОРИИ ПО ФОРУМА С ДВОЙНА РЕГИСТРАЦИЯ!

Относно бановете:
1. Регистрацията на Jordan staffffff вече е банната от dog.bg и потребителят остава с ник gulev 1991.
2. Зъл змей, ако продължава да пише на форума и да се заяжда с шефа си, ще трябва да го прави от друг компютър.
3. Gu6kov дължи извинение и докато не го направи снимки на кучето му няма да се слагат на този форум.

Поздрави от сушата
Мод

#10 Потребителят е офлайн   Зъл змей Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 June 2009 - 12:08 PM

Здравейте,
Гушков ще му е трудно да проговори до вторник , тъй като е в командировка. Компа в офиса е служебен и няколко човека имаме достъп до него.
НЕ ВКАРВАМ ИНТРИГИ - ПРОСТО СЕ ПОШЕГУВАХ С ГУШКОВ.
Като се прибере ще му предам да ви пише.
Не виждам какво имам повече да кажа.

Ако продължавате да пишете, моля да бъде от друг компютър - от домашния ви например. Ако не познавате Гулев, откъде знаете, че е Йордан, това не е написано на този форум никъде и аз го научавам от вас??

#11 Потребителят е офлайн   gulev_1991 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2009 - 12:28 PM

Да, наистина е по-добре да не пишете, защото явно не умеете да пишете и спорите по цивилизован начин, а главно чрез обиди, каквито нямам намерение да търпя като модератор на този форум.
Мод

#12 Потребителят е офлайн   Gu6kov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2009 - 09:26 AM

Опааааа,красота
Абе Боре , казвал ли съм ти какво колосално ГОВЕДО си!
Влизам само за минутка защото имам в момента много и все неотложна работа, която се е натрупала по време на отсъствието ми.
Като посвърша това-онова ще влеза и непременно ще си поговориме. Обещавам че разговора хич няма да е приятен, особено за хора позволили си да ме обиждат персонално -и за алкохол и за други работи!!!
За сега толкова!
Иван

Само де се вметна, че заплахите с нищо няма да помогнат. Напротив - само влошават положението.
Обиди срещу Гушков няма на форума /ако е четено внимателно/, така че първо мисли, след това говори.
Единственото, което се очаква е извинение за направените неразбории, губене времето на модераторите и съучастието при обидата на други форумни и клубни членове, което доскоро си мислех, че е несъзнателно, но фактите доказват обратното.

Гушков, съжалявам, но постовете и постъпките ти дотук все повече затвърдяват подозренята ми.
Все още имаш шанса да се извинош - този път ПОСЛЕДЕН!!
Мод

#13 Потребителят е офлайн   Gu6kov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 01:11 AM

Здравейте,
Сега ми свършва работния ден и си отделям няколко минути.В момента финализирам голяма сделка и нямам време за детинщини.
Ако не бъда надлежно редактиран може да стане ясна и моята позиция.

НИКОГА, ПО НИКАКЪВ НАЧИН, И ЗА НИЩО НЕ СЪМ ОБИЖДАЛ ЧЛЕН НА КЛУБА /АКО СЪМ МОЛЯ ДА БЪДА ЦИТИРАН - ВСИЧКО ДРУГО Е РОДЕНО В НЕЧИЯ ГЛАВА АМА НЕ ТОЧНО МОЯТА/.

ИЗВИНЯВА СЕ ЧОВЕК , КОЙТО Е ВИНОВЕН ЗА НЕЩО . ЗА КАКВО ТОЧНО СЪМ ВИНОВЕН АЗ ?!?:
ЗАЩОТО ИМАМ КАЧЕСТВЕНО КУЧЕ / САМО НЕ МИ СЛАГАЙТЕ ДУМИ В УСТАТА - НИКОГА НЕ СЪМ СИ И ПОМИСЛЯЛ , ЧЕ СЪМ ЕДИНСТВЕН В КЛУБА/;
ЗАЩОТО ГО ВОДЯ ПО ИЗЛОЖБИ И ТО НЕ САМО , ЧЕ ВЗЕМА САМО ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ АМИ ВЛИЗА И В БИС-ове И ЗАЕМА ПРИЗОВИ МЕСТА.ПРОСТО КУЧЕТО Е ШОУ КЛАС;
ЗАЩОТО ИМАМ ФИНАНСОВАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВНЕСА ВСЯКО КУЧЕ, КОЕТО ПОЖЕЛЯ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ СПРЕ ДА ГО НАПРАВЯ!!! АТЕНА Е САМО НАЧАЛОТО !!!
ИЛИ ПРОСТО ТАКА.

НЕ МОГА ДА НОСЯ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕЧИЕ ДЕЙСТВИЕ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЕ. НА НИЧИИ ГЛУПОСТИ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ОТВРЪЩАМ . НАЙ-МАЛКО НА ЗЛОНАМЕРЕНИТЕ . ЗАТОВА ПОНЯКОГА МЪЛЧА.

НЕ МОГА ДА НОСЯ ОТГОВОРНОСТ ЗА НИЧИИ ДУМИ. АКО ДАНЧО НАВРЕМЕТО ПРОСТО МЕ БЕШЕ ПОПИТАЛ ЗА СЪДЕНЕТО НА ДОГОВЕТЕ ЩЯХ ДА МУ КАЖА . ТОЙ САМ Е РЕШИЛ ДРУГИ ДА МУ ОБЯСНЯВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН. ПО МОЯ ИДЕЯ ТОЙ НИКОГА НЕ Е ПИСАЛ . НИКОГА ЕФЕКТА ОТ ТАКИВА ПРИКАЗКИ НЕ БИ БИЛ ДОБЪР ЗА МЕН И ЗА КУЧЕТО. ГЛУПАВ СЪМ АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА ...

ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ БОРЕТО СЪМ ИЗРАЗИЛ МАЛКО ПО-ГОРЕ В ТЕМАТА.КАТО ДОЙДЕТЕ В БУРГАС МИ СЕ ОБАДЕТЕ ДА ВИ ЗАПОЗНАЯ - УНИКАТ. ОТ ТОЗИ ЧОВЕК ДОБРА ДУМА НЕ ЧАКАЙ. ИНАЧЕ ПЕРФЕКТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ, ЗАТОВА ГО ТЪРПЯ.

ОТ ЛИПСАТА НА СНИМКИ НА КОЙТО И ДА Е РОДОСЛОВЕН ДОГ ФОРУМА САМО ГУБИ.

ВСЕ ПАК ДА КАЖЕТЕ НА НЯКОЙ ЧЕ Е "ПРЕКАЛИЛ С ЧАШКИТЕ" В РАБОТНО ВРЕМЕ СЧИТАМ ЗА ОБИДА , КОЯТО УСПЯХА ДА ПРОЧЕТАТ ДОСТА ХОРА. ПРОСТО СЕ ИЗВИНЕТЕ Г-ЖО МОД.

НЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ИСКАМ ДА ПИША ПОВЕЧЕ В ТОЗИ ПОДФОРУМ.

РЕЗУЛТАТИТЕ НА АТЕНА ЩЕ ОТРАЗЯВАМ В ИЗЛОЖБЕНИТЕ ТЕМИ.

ОСТАВАЙКИ ДОБРОНАМЕРЕН КЪМ ВСИЧКИ /ВКЛ. И МНОГОУВАЖАЕМИЯ МОД/ ВИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И УСПЕХИ!!!

ИВАН
Поздрави от морето!

#14 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 08:40 AM

Показване на мнениетоGu6kov, в Jun 30 2009, 11:11 PM, написа:

НЕ МОГА ДА НОСЯ ОТГОВОРНОСТ ЗА НИЧИИ ДУМИ. АКО ДАНЧО НАВРЕМЕТО ПРОСТО МЕ БЕШЕ ПОПИТАЛ ЗА СЪДЕНЕТО НА ДОГОВЕТЕ ЩЯХ ДА МУ КАЖА . ТОЙ САМ Е РЕШИЛ ДРУГИ ДА МУ ОБЯСНЯВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН. ПО МОЯ ИДЕЯ ТОЙ НИКОГА НЕ Е ПИСАЛ . НИКОГА ЕФЕКТА ОТ ТАКИВА ПРИКАЗКИ НЕ БИ БИЛ ДОБЪР ЗА МЕН И ЗА КУЧЕТО. ГЛУПАВ СЪМ АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА ...

Да, ето виждате ли?...Това е моментът, в който трябваше да се намесите на форума /както бяхте призован/ и да обясните на приятеля си, че греши и че всъщност Ви злепоставя много със своя пост. Мълчанието, когато приятелите ти агресивно и грубо се намесват за да лансират САМО И ЕДИНСТВЕНО твоето куче, обиждайки с това други участници в изложбата и клубни членова е красноречиво. Постовете на Джордан стаф и гулев 1991 / едно и също лице/ на нашия форум бяха пълни с обиди и лъжи, а Вие си замълчахте, и с това станахте съучастник. Не смятате ли, че е странно да се водите по акъла на доста по-млад от Вас /18 год. / "приятел", който при това Ви прави лоша услуга.

Постовете му предизвикаха вълна от събития, които рефлектираха върху мене като модератор - оплаквания от страна на други форумни членове и губене на време за обяснения на други. Както и моето време. И сега вместо да отида на работа, стоя и Ви пиша отговор. Защото не ми е безразлично това, кето се случва. Смятам, че бяхте подведен от "приятели" и мисля, че все още не си давате реална сметка за случилото се. Ако някой в онази тема беше написал, че Атена не заслужава титлата на тази изложба, Вие как щяхте да реагирате? А ако бяхте и модератор на форума, можехте ли да си замълчите?

Да, не носите отговроност за писанията на другите, но носите отговорност, когато тези други Ви наместват в интрига, намесват Вашето име и името на кучето Ви. Всъщност в този случай дори отговорността е към самия Вас - защото в случая мълчанието Ви представи в неблагоприятна за Вас самия светлина.

Съответният потребител излъга също така и за използването на двете си регистрации - от направената проверка стана ясно, че е ползвал едновременно и двете и то за дълъг период от време -едната регистрация е от 2006 година, а с другата има постове от 2007.

Атена няма нищо общо с темата - намесването и споменаването й тука от Вас беше неуместно, защото в темата беше повдигнат въпроса за етиката между хората, с която невиннтите кученца нямат нищо общо.

Приканвам Ви да премислите ситуацията и да се извините. Надявам се, че ще оцените жеста, че Ви се дава още една възможност. Ако го направите ще сложа отново всички снимки на кучето Ви на форума.

Преди време Ви бях помолила в друга тема да ми изпратите стари снимки на Атена, за да ги сложа наново, когато форумът dog.bg беше изтрит. Писах Ви и имейл. Не си направихте труда да ми отговорите, как да разбирам това? Само Вашето време ли е ценно? Сега наистина отивам на работа. Като се върна ще сложа линкове към темата, за която ми трябваха снимките и за което Ви помолих тук:

http://forum.dog.bg/...showtopic=22957

#15 Потребителят е офлайн   gulev_1991 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 09:09 AM

Показване на мнениетоslaviad, в Jul 1 2009, 06:40 AM, написа:

Да, ето виждате ли?...Това е моментът, в който трябваше да се намесите на форума /както бяхте призован/ и да обясните на приятеля си, че греши и че всъщност Ви злепоставя много със своя пост. Мълчанието, когато приятелите ти агресивно и грубо се намесват за да лансират САМО И ЕДИНСТВЕНО твоето куче, обиждайки с това други участници в изложбата и клубни членова е красноречиво. Постовете на Джордан стаф и гулев 1991 / едно и също лице/ на нашия форум бяха пълни с обиди и лъжи, а Вие си замълчахте, и с това станахте съучастник. Не смятате ли, че е странно да се водите по акъла на доста по-млад от Вас /18 год. / "приятел", който при това Ви прави лоша услуга.

Да, не носите отговроност за писанията на другите, но носите отговорност, когато тези други Ви наместват в интрига, намесват Вашето име и името на кучето Ви. Всъщност в този случай дори отговорността е към самия Вас - защото в случая мълчанитето Ви представи в неблагоприятна за Вас самия светлина.
Съответният потребител излъга също така и за използването на двете си регистрации - от направената проверка стана ясно, че е ползвал едновременно и двете и то за дълъг период от време -едната регистрация е от 2006 година, а с другата има постове от 2007.

http://forum.dog.bg/...showtopic=22957

Добър ден,
Все още не вярвам какво чета и се случва тук.Не мога да разбера ЗАЩО и КАК един толкова невинен постинг се Е оказал трън в очите на клубни членове.Беше ми обяснено - стана ми ясно.
Къде в публикациите ми ОТКРИВАТЕ ЛЪЖИ И ОБИДИ?/всичките ми публикации - редактирате,изтривате и коригирате./
А това за акъла - показателно с ирония?
Интриги,интриги,интриги...само това споменавате от самото начало,а не можете да се обосновете защо.
Защо по ваше мнение всички трябва да харесваме всички кучета и кой ме задължава да го правя?Това е форум-който пише в него се съобразява с правилата,и щом публикува снимки и информация на кучето си - приема всички мнения радушно - няма значение дали отрицателни.
Съответния потребител не е излъгал,защото профилът му Jordan staff преди известно време се развали и се наложи да ползва другата си ПО-СТАРА регистрация.
Толкова за мен,мисля аз да Ви попитам,ако сте благосклонна да ми отговорите г-жо модератор :

Как можете да си позволявате да уронвате Български Киноложки Клуб Американски Стафордшир Териер,да спрягате името и имиджа на клуба с интриги и прочие...?
Вие освен модератор във форума,предполагам извършвате и дейност в БНК НМ,и не мога да си представя за кинолог,да уронва името и престижа на ''съседен'' български клуб - просто не е колегиално.
БККАСТ е клуб с традиции,клуб който работи и търси качеството с всяко едно си действие,и вие като страничен наблюдател нямате право да спрягате името му в интригантски неща и лека ръка!
Благодаря отново.
Поздрави - JORDAN STAFF

Да, ето как повдига престижа на своя многоуважаван Клуб JORDAN STAFF и то на чуждестранен форум:

ТУК

Мод

#16 Потребителят е офлайн   slaviad Икона

• Working Bee
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2009 - 05:50 PM

gulev 1991, JORDAN STAFF или който си изберете да бъдете...Тук става въпрос единствено за Вашите обидни постове, тоест за поведението Ви като потребител на форума dog.bg. Обиждате не само на нашия форум, но и на другите форуми, което прочетох в постовете Ви. Не зная защо намесвате името на БККАСТ, който няма нищо общо със случая. И защо правите нещата за Гушков, на когото претендирате да сте приятел още по-сложни? Надявам се, че Иван Гушков вече е разбрал каква лоша услуга му направихте с агресивното си поведение на нашия форум.

Прекалено малък сте / на възраст/, за да знаете, че лично се познавам и на времето бяхме приятели със създателя на БККАСТ. Със сигурност и не знаете, че пак доста отдавна двата клуба - БНК НД и БККАСТ правехме Специалките си заедно и пак заедно издавахме списание. В кинологията съм от 25 години и съм участвала или била свидетел на много повече неща, отколкото сте в състояние да си представите.

Има и още нещо - Гушков е нов член в нашия клуб, който тепърва би трябвало да се утвърди като такъв и да си създаде добро име. Освен да имаш качествено куче, трябва да си и свестен като човек, нали? Особено, когато другите още не те познават. Не казвам, че Гушков не е такъв. Тъкмо обратното - от срещата се разделихме с отлични впечатления едни от други /надявам се/. Гулев, на съответната изложба / в темата, в която Вие обидихте другите участвали немски догове със заявлението, че само неговото куче заслужава титла/, Иван Гушков се запозна с други клубни членове, БЕШЕ ПРИЕТ РАДУШНО ОТ ВСИЧКИ, включително и от мене, като Секретар на Клуба. Снимахме се заедно, сложихме снимки на форума и се положиха основите на едно добро начало за плодотворно сътрудничество и активно участие на Иван в Клуба. Вие видяхте ли снимките? Прочетохте ли темата? Усетихте ли атмосферата, която се създаде? И изведнъж изневиделица се появявате...с доста голямо закъснение, за да претендирате и настоявате, че останалите клубни кучета не са достойни за титла, а само дога на Вашия приятел, като по този начин го противопоставихте на останалите участници и хора с които, той тепърва би трябвало да изгражда взаимоотношения. Сега вече разбрахте ли какво направихте за приятеля си? И не беше невинен пост - бяха доста постове, най-обидните от които са изтрити, разбира се.

Сгрешихте и подведохте приятеля си. Ако бяхте доблестен, щяхте да спрете навреме и да се опитате да поправите нещата. Но не...Продължавате упорито да парадирате колко малко уважавате форумите на dog.bg, как умеете да нарушавате правилата и как не Ви пука за мнението на другите. Продължихте да се държите нахално и във въпросната тема преди. Явно е, че това е стилът Ви на общуване.

Очаквам последната дума на Гушков преди да затворя или изтрия темата, която както вече обясних с нищо не допринася за целта на форума - да информира и обменя сведения.
Мод

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни