slaviad, в Jul 1 2009, 06:40 AM, написа:
Да, ето виждате ли?...Това е моментът, в който трябваше да се намесите на форума /както бяхте призован/ и да обясните на приятеля си, че греши и че всъщност Ви злепоставя много със своя пост. Мълчанието, когато приятелите ти агресивно и грубо се намесват за да лансират САМО И ЕДИНСТВЕНО твоето куче, обиждайки с това други участници в изложбата и клубни членова е красноречиво. Постовете на Джордан стаф и гулев 1991 / едно и също лице/ на нашия форум бяха пълни с обиди и лъжи, а Вие си замълчахте, и с това станахте съучастник. Не смятате ли, че е странно да се водите по акъла на доста по-млад от Вас /18 год. / "приятел", който при това Ви прави лоша услуга.
Да, не носите отговроност за писанията на другите, но носите отговорност, когато тези други Ви наместват в интрига, намесват Вашето име и името на кучето Ви. Всъщност в този случай дори отговорността е към самия Вас - защото в случая мълчанитето Ви представи в неблагоприятна за Вас самия светлина.
Съответният потребител излъга също така и за използването на двете си регистрации - от направената проверка стана ясно, че е ползвал едновременно и двете и то за дълъг период от време -едната регистрация е от 2006 година, а с другата има постове от 2007.
http://forum.dog.bg/...showtopic=22957
Добър ден,
Все още не вярвам какво чета и се случва тук.Не мога да разбера ЗАЩО и КАК един толкова невинен постинг се Е оказал трън в очите на клубни членове.Беше ми обяснено - стана ми ясно.
Къде в публикациите ми ОТКРИВАТЕ ЛЪЖИ И ОБИДИ?/всичките ми публикации - редактирате,изтривате и коригирате./
А това за акъла - показателно с ирония?
Интриги,интриги,интриги...само това споменавате от самото начало,а не можете да се обосновете защо.
Защо по ваше мнение всички трябва да харесваме всички кучета и кой ме задължава да го правя?Това е форум-който пише в него се съобразява с правилата,и щом публикува снимки и информация на кучето си - приема всички мнения радушно - няма значение дали отрицателни.
Съответния потребител не е излъгал,защото профилът му Jordan staff преди известно време се развали и се наложи да ползва другата си ПО-СТАРА регистрация.
Толкова за мен,мисля аз да Ви попитам,ако сте благосклонна да ми отговорите г-жо модератор :
Как можете да си позволявате да уронвате Български Киноложки Клуб Американски Стафордшир Териер,да спрягате името и имиджа на клуба с интриги и прочие...?
Вие освен модератор във форума,предполагам извършвате и дейност в БНК НМ,и не мога да си представя за кинолог,да уронва името и престижа на ''съседен'' български клуб - просто не е колегиално.
БККАСТ е клуб с традиции,клуб който работи и търси качеството с всяко едно си действие,и вие като страничен наблюдател нямате право да спрягате името му в интригантски неща и лека ръка!
Благодаря отново.
Поздрави - JORDAN STAFF
Да, ето как повдига престижа на своя многоуважаван Клуб JORDAN STAFF и то на чуждестранен форум:
ТУК
Мод