yoana, в Jul 3 2009, 11:11 AM, написа:
Melina_i_Artemida, в Jul 2 2009, 09:51 PM, написа:
Ние заведохме Арти на Градина на 2 месеца и като минаха 10 дни от ваксината си тичаше по плажа без проблем :)
Аз предпочитам първо да се научим да се возим с кола , да ходим възпитано на повод и тогава да иде на море

Август ще развалим почивката на плажуващите

А ваксината не се ли бие на 3 месеца (тази за бяс + другата за Гана мисля беше ) ?
Точно така :) Арти беше с втора ваксина и седя 10 дни във форцелта и караваната. След това вет-ът каза, че можем да я извеждаме, ако няма контакт с неваксинирани кучета и не яде боклуци. Така че Дунди кръстосваше плажовете на 2 месеца и 10 дена и нямахме никакви проблеми. Просто я пускахме да си дивее във форцелта, а ние седяхме или при нея, или под шатрата и си я гледахме, а като можеше си я изкарвахме под шатрата и тя си обикаляше около нас. Разбира се, успя да наджапа в морето и после да се направи на прасе в пясъка, ама нали си е голдън ;)
Та моят съвет е - колкото по-рано, толкова по-добре! (Е, с ваксина, разбира се!) Няма по-готино нещо от това да си на море с бебе

А и тя беше безумно щастлива. Да не говорим, че благодарение на престоя ни там, свикна с гърмежите. Сега никакви пиратки и фойерверки не я плашат.
Ако обаче сте на хотел и трябва да ходите на плаж - това вече е кофти. Аз съм си привърженик на къмпинга, и да ви кажа, по-удобен начин за почивка няма. Ставаш, излизаш от караваната - хоп! Пясък! Правиш 10 крачки - хоп! Море! Всичко ти е под ръка, няма начин нещо да ти липсва...
ох, отплеснах се...