1) Искам да ти кажа че НЕПОДСКАЧАМ сравнително спокоен човек съм.
2)Съгласен съм с теб отностно БГ манталитета и начина за изчистване на недостатъците
3)Моля те,не окачествявай хора които не познаваш с подобни думи за отходния живот на храната ни/не отива на 30г мъж!
4)Не мислиш ли,че това е следващото покоение кинолози?А с тези думи незнамммммм къде ще е оправията..
5)До сега в писанията ми,не съм писал,че съм за даването на животни на трети лица
6)Да се върнем на манталитета..Не мисля че с подобни нападки към 15годишните ще има полза към израсването им като хора,и ако ние не се стремим да се променим няма кои да дойде и да ни научи на толерантност,за това би трябвало да се отговаря на разбираем език, какви са причините поради които не е добре за него да отглежда куче от подобна порода.
7)Би ли обяснил как общетвото е виновно за проблемите с генетиката в породите!
Общество е 100% от населението на държавата,а не 40% (да кажем) хората които отглеждат кучета..и нека сложим и още 10% за лошите такива...ами другите 50% каква вина имат те ????
Вината е изцяло НАША на всички които гледат кучета,не е на хора които никога не са имали....... нали ????
Казвам на всички защото ние го позволяваме да става пред очите ни.
Деси Д
Мисля,че не е моя работа да се занимавам с проблемите в семействата,на подобни подрастващи деца.
Има клубове нека се обединяват и да правят национални кампании относно проблемите в кинологията и тн.....