Поздравления, наистина съм възхитена от това, което правите. Виждам по видео материалите какво правите със Сеславци и колко кученца вече са намерили новите си стопани, също така четох темата и за "холандчетата"... Де да имаше повече хора с такова европейско мислене като вас и много ме е яд, че не попаднах в тези форуми по-рано (може би щях да спася доста изпонатровени и изпонарязани кучета от квартала, когато бях в България)... Все още ми е тъжно за това, което се случи с тях - умраха в локви от повърната кръв. Заедно с повечето котки в квартала ни. Защото един току-що-купил-апартамент-идиот решил, че не иска кучета да се разхождат по тротоара пред блока му... То да махнем факта, че го има това, но точно заради такива хора, пръскащи отрови наляво надясно, съседското куче се натрови и парализира за цял живот... Малкото им сладко пуделче започна да се движи по уродлив ужасяващ и мъчителен начин ... Някак си все още не мога да си простя за това, което стана с кучетата в квартала ни в началото на годината... Не знаех, че има хора като вас по-рано. Иначе бих се опитала да спася чрез дог.бг натровените две кучета, които обичах по-рано - още когато ги видях за пръв път - с отрязани уши и опашки, и орязани тела като на наденица - а само на по месец-два... Явно някой се беше
забавлявал с тях...... Но въпреки всичко, те порастнаха и обичаха хората от квартала ... Обичаха всички хора, и техните кучета, както и моето куче... Никога не сме имали проблем с тях... Докато хората не ги натровиха ... Яд ме е, защото същия "човек" предупреди, че не искат кучета и не знаех какво да направя... Сега разбирате защо и избягвам да пиша в "Без дом" ... Все още ми е цялата тая картинка в главата и не мога да си простя... В общи линии единственото, което знаех беше, че животинките отиват по кучкарниците и умират...
Следващата седмица ще съм в София, искам да се включа в благотворителната кауза. Идеята ви е невероятна, защото по този начин "дог.бг" ще е видим за повече хора, които като мен по-рано не са знаели, че има хора като вас, може и да видят от тениските, да влязат тук, може да питат, да се поинтересуват...