Ехооо! В търсене на приемен дом
Публикувано: 13 November 2009 - 01:33 PM
Това е Ехо. Такава, каквато я видях за първи път в Сеславци. Имаше кашлица, гурели, сополи... А когато я занесох в "Син кръст" се установи и висока температура.
Момичето се бори мъжки -ту се влошаваше, ту ни даваше надежда -и така почти 20 дни.
Сега с радост мога да обявя, че вече е готова за изписване. За съжаление не мога да си позволя още по-дълъг престой в клиниката, а за връщане в Сеславци не искам и да помислям.
Ехо има нужда от приемен дом -място, където да почака някой да я познае за свое куче.
Поемам всички разноски, храна... Поемам и ангажимента това чакане на стопанин да не продължи повече от месец.
Не, че имам големи надежди да се намери нещо, но съм длъжна да опитам.
Момичето се бори мъжки -ту се влошаваше, ту ни даваше надежда -и така почти 20 дни.
Сега с радост мога да обявя, че вече е готова за изписване. За съжаление не мога да си позволя още по-дълъг престой в клиниката, а за връщане в Сеславци не искам и да помислям.
Ехо има нужда от приемен дом -място, където да почака някой да я познае за свое куче.
Поемам всички разноски, храна... Поемам и ангажимента това чакане на стопанин да не продължи повече от месец.
Не, че имам големи надежди да се намери нещо, но съм длъжна да опитам.
Публикувано: 13 November 2009 - 02:35 PM
Ехо ми харесва много - и името, и кученцето. Надявам се късмета да е вече само на негова страна.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 November 2009 - 04:23 PM
Късмет, мъниче сладко! Дано сега лошотиите останат като ехо- безвъзвратно зад нея !!!
Публикувано: 15 November 2009 - 01:37 PM
Днес Ехо смени местообиталището си и от "Син кръст" отиде при д-р Бо в "Добро хрумване".
Колкото и да ми е неудобно, налага се да помоля за помощ. В Син кръст или са вдигнали доста цените, откакто за последно съм оставяла куче, или намалението за бездомни вече не важи и ме свариха неподготвена:( За 20те дни, които изкара там, сметката и е 480лв. Платих 350, при това със служебни пари (не казвайте на шефа), но за останалите имам нужда от помощ
Колкото и да ми е неудобно, налага се да помоля за помощ. В Син кръст или са вдигнали доста цените, откакто за последно съм оставяла куче, или намалението за бездомни вече не важи и ме свариха неподготвена:( За 20те дни, които изкара там, сметката и е 480лв. Платих 350, при това със служебни пари (не казвайте на шефа), но за останалите имам нужда от помощ

Публикувано: 22 November 2009 - 02:48 PM
Ох, малката душичка. Малко мишле.
Д-р Бо, как се справя мъничето?
Аз утре ще мога вече да преведа за него малхо трохички.
И отново да агитирам, нека да помогнем на Илит и на д-рката. Те не могат да се справят сами с толкова много кучовци финансово.
Д-р Бо, как се справя мъничето?
Аз утре ще мога вече да преведа за него малхо трохички.
И отново да агитирам, нека да помогнем на Илит и на д-рката. Те не могат да се справят сами с толкова много кучовци финансово.
Публикувано: 22 November 2009 - 03:23 PM
Докато ходехме на свиждания при нашата маймуна (ламята Спаска) в Син кръст, видяхме и Ехо (тогава Илит не беше пуснала още темата й и не знаех каква е историята й).
Влюбих се в това кученце от пръв поглед! Снимките не показват изцяло за какво малко, нежничко бижу става дума. С вирнато тънко опашленце и с толкова мъничка и изваяна главичка
Като порцелановка е, просто прекрасна!
С такава спасителка като Илит, съм сигурна, че ще има късмет и занапред! Успех!
Влюбих се в това кученце от пръв поглед! Снимките не показват изцяло за какво малко, нежничко бижу става дума. С вирнато тънко опашленце и с толкова мъничка и изваяна главичка

С такава спасителка като Илит, съм сигурна, че ще има късмет и занапред! Успех!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 22 November 2009 - 06:31 PM
Цитат(rescue @ Nov 22 2009, 02:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ние на теб благодарим, Надя, за това, че те има!
Красавица е Ехо, желаем й голям късмет
!
Красавица е Ехо, желаем й голям късмет

+1