Кити е най-сладкото коте :)) Толкова е любвеобилна и игрива!
Снощи я взех, мислех, че ще се изплаши и ще се дърпа, докато свикне. А тя още в колата включи мъркащото моторче. После обиколи с интерес целия нов свят на моя дом, всяко ъгълче, всеки шкаф, подуши, разгледа и се почна... игра, игра и мъркане, пак игра, игра и мъркане. Взех й едно гумено топче с което скача навсякъде, не спира да се милва и не иска да стои самичка. Където отида аз, тя е с мен и ми бърбори нещо си. Катери се по мен, вече цялата съм в драскотини. :)
След като игра 4-5 часа в такава еуфория, че двама души й обръщаме непрестанно внимание, накрая просто я хванах в поредния бяг и тя изведнъж разбра, че много и се спи.
Спи гушната задължително, да те усеща - или бузката, или ръцете. Не можеш да си помислиш, че ще я оставиш извън одеялото на студено, тя веднага се намушва с малката главичка отдолу, като пътюм облизва всичко. Събуди ме в 5:30 с мъркане и олигавяне, само да се милваме.
А как обича да си хапва. Това й е любимото, не отказва на манджа. Тоалетната си ползва сутринта, без да се налага да й обяснявам за какво е.
Има толкова любов и толкова енергия за белички в нея! Много съм щастлива, че има кой да ми прави компания. :)) На моменти си мисля, че си взех голяма беля, но пък е забавна беля!

Като намеря нещо за снимане, ще кача снимки, да ви я покажа. :)