отново захвърлено болонче мъжко болонче с наранено краче
Публикувано: 10 January 2010 - 11:32 AM
Публикувано: 10 January 2010 - 12:21 PM
Публикувано: 10 January 2010 - 07:04 PM

Публикувано: 10 January 2010 - 08:53 PM
Дано да има късмет и той с осиновители, да попадне на хора, милият.
Публикувано: 11 January 2010 - 09:24 PM

Публикувано: 20 February 2010 - 10:09 PM

Ето малко актуални снимки на пухчо.Той вече не куца,има завиден апетит,кротък е,разбира се идеално с други кучета и котки.
Публикувано: 21 February 2010 - 02:15 PM
Ние ако се освободим скоро от едното кученце, ще можем сигурно да го вземем, но засега вкъщи е лудница и Шишо ще бъде побъркан

Публикувано: 24 February 2010 - 03:12 PM
Дайте шанс на това клетниче,живее му се още на пухчото.Скоро няма да е на разположение и клетката( с нея ще пътуват обезобразените бебета) и съвсем ще стане труден транспорта му,дори и да се намери подслон....
До 2-3 дена мисля да го ваксинирам,че беше малко настинал ,със запушен нос и на инжекции,пак беше възпалил очетата.Сега е добре бори се мъника не се предава...само малко да му се помогне докато се добере и той до топъл дом.
Публикувано: 01 March 2010 - 02:15 PM
Напишете малко повече за себе си,виждам че сте от скоро във форума ,без други публикации ,единствено сте проявили интерес към друго куче(немска овчарка).
Може и на лични.
Нали знаете как процедираме- при възможност ще дойде човек от форума да се запознаете и да види къде ще отиде кучо.
Публикувано: 10 March 2010 - 11:46 PM
Пак искам да помоля някой от София да го приюти за десетина дена.Дребния трябва да бъде кастриран,евентуално да му се почистят зъбите ,не знам друго дали е необходимо.Няма да имате финансов ангажимент,само подслон е необходим .Моля ви ,помогнете на момчето.Тук повече не можем нищо да направим за него

Публикувано: 11 March 2010 - 09:34 AM
Пак повдигам темата,но наистина е напечено положението.Болончо отчаяно се нуждае от временен( за десетина дена )попечител в София,който да го заведе за кастрация в немския кастрационен център.Ако не се отложи полета на 26 март е плануван да лети тогава,ако не дай боже се отложи и няма място в приюта ще го прибера пак,поне ще е кастриран.Наистина не смея тук да го кастрирам,може да не преживее.
Публикувано: 11 March 2010 - 09:52 AM
Но един друг въпрос - днес ще бъде ваксиниран, а полета е на 26. Някакси не ми се връзва кастрацията в промеждутъка. От ваксината трябва да минат около 2 седмици преди да може да се оперира, аз така знам.