Темата, та темата! Ами как се пише тема бе момичета?
Блеки е кученце от Старозагорския изолатор. Сестричката/братчето й умря, притиснато от палет. Бяха я оставили при кучка-майка, която я хранеше, но я пуснаха по Коледа и Блеки остана сама. Оттогава изглежда все по-зле. Вече се казва Ели, че страшно много ми прилича на мамутката от "Ледена епоха", точно толкова елегантна е

. Вчера я взех след дълъг размисъл и сега ще видим. Преди да я доведа вкъщи я оставих за изследвания, няма гана и парвовироза, но гъбички, краста, глисти, рахит - всичко останало си й е наред. Другото ми куче е ваксинирано, та дано не се зарази. Отделно, че откакто е дошла е все под леглото(ужасно трудно си пъха дебелото дупе там

), та ще се лекуваме, социализираме и всичко останало. Три пъти я измих с шампоан и все още не се е премахнала гадната миризма от изолатора. Иначе хапва, но нямам идея къде е ходила до тоалетна

, ама то все някога ще стане ясно. Тежи 7,2 кг.

, въпреки лошото хранене е огромна. Нямам опит с кучета, така че чета коментарите на Стаси за по-лесно, но идеи приемам всякакви.
И преди да прикача малко снимки, много благодаря на Илит и Дикари за подкрепата и грижата, и на всички приемни стопани, които ми дадоха смелост

! И Ели ви благодари!
П.П. Вчера като ме видяха в клиниката и така се смяха. Искала съм малко, късокосместо куче! Е, Ели отговаряла и на двете условия
. И на тях им благодаря за милото отношение!