Гъбка Габи Извадена от изолатор Ст. Загора
Публикувано: 21 March 2010 - 10:13 AM
Представям ви Гъбка Габи. Домашно, дребно, кротко, спокойно и весело кученце. С кремаво-бежова окраска, седи като поникнала гъбка. Габи тежи 4.5 кг. Обезпаразитена, посетила вет. клиника. Започват процедури по ваксинация. Според лекарката, а и по детския поглед й личи, че е на около година и нещо. Габи спокойно ползва асансьор, знае, че от хладилника излизат вкусни неща, чака почерпка от масата, не се страхува от перални и прахосмукачки. Пази къщата чиста, пишка и ака навън. Обича да си спи на топличко, маха с опашка на всичко живо без почивка. Лъчезарно и слънчево кученце, което ще развесели бъдещия собственик.
Ако Габи е спечелила сърцето ви, пишете ми dikari@abv.bg тел 042 680785. Ще подбираме внимателно стопаните.
Ако Габи е спечелила сърцето ви, пишете ми dikari@abv.bg тел 042 680785. Ще подбираме внимателно стопаните.
Публикувано: 29 March 2010 - 11:19 AM
Голямо чудене ме е споходило. Как няма нито едно питане за това вълшебно кученце. Гъбка Габи е без нито една забележка досега. От години не ми се е случвало. От петък е кастрирана, обича да си лежи спокойно през повечето време. Навън маха смешно с опашка, безпроблемна е с кучета и котки. Малко е слабичка, но скоро ще се оправи това.
Публикувано: 28 September 2010 - 10:27 AM
Понеже никой не оцени по достойнство това перфектно животно тук, Габи си направи паспорт и емигрира..В една чудна страна, при една чудна стопанка - също Габи. Там си има братче, друг български емигрант. Да си жива и здрава миличка Гъбке, най-безпроблемното и слънчево момиче, което съм срещала досега! Хич и не си спомняй за тук, тръскай дебелото дупе по зелените поляни там!
Публикувано: 10 October 2010 - 06:12 PM
Получих снимки на Габи от чужбинско. С нея е българско куче - Боби, ако някой си го познае, да свирка. Заедно живеят. Голям кеф! 
Като сънувал нощем някой от тях кошмари от България, другият го бутал и му викал - споко, далече сме, няма връщане назад!

Като сънувал нощем някой от тях кошмари от България, другият го бутал и му викал - споко, далече сме, няма връщане назад!
Страница 1 от 1