Неканена гостенка и трите й деца Млада котка и три новородени писета Варна
Публикувано: 28 March 2010 - 04:48 PM
Публикувано: 28 March 2010 - 04:57 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 28 March 2010 - 05:28 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 01 April 2010 - 11:27 AM
Имам въпрос към по-запознатите с котките. На каква възраст да посетим чичо доктор с мъниците, кога трябва да ги обезпаразитя вътрешно, кога се бият ваксини и на каква възраст горе долу се отбиват малките.
Публикувано: 01 April 2010 - 11:58 AM
Публикувано: 01 April 2010 - 12:01 PM
Публикувано: 01 April 2010 - 12:04 PM
Публикувано: 03 April 2010 - 08:43 PM
След около седмица може би, когато приключи ремонта, бараките в които са писетата и мама Сузи, ще се събаря, аз ще й майсторя някакво врменно убежище, но много се притеснявам. Каква е вероятността да не й хареса и да реши да ги мести в друг двор, тогава едва ли ще имат шанс за щастлив живот. Докато това стане котенцата ще са на 2-3 седмици, зависи колко време ще отнеме. Сблъсквали ли сте с такъв случай, какво ще ме посъветвате.

Публикувано: 05 April 2010 - 12:02 PM
След около седмица може би, когато приключи ремонта, бараките в които са писетата и мама Сузи, ще се събаря, аз ще й майсторя някакво врменно убежище, но много се притеснявам. Каква е вероятността да не й хареса и да реши да ги мести в друг двор, тогава едва ли ще имат шанс за щастлив живот. Докато това стане котенцата ще са на 2-3 седмици, зависи колко време ще отнеме. Сблъсквали ли сте с такъв случай, какво ще ме посъветвате.

Малее мн са сладкиии бебоцитее

.:' SEITYN ':.
Ne Gledai Koli4estvoto,a Ka4estvoto !!!
Публикувано: 09 April 2010 - 12:24 PM

Публикувано: 14 April 2010 - 11:06 PM
zdraveite iskam da popitam kak moga da si vzema edno ot tezi kotenca mnogo sa sladki.. pi6ete mi na profila. ili na e-maila 6toto mnogo ne razbiram ot tozi sait mersi :)
Пишете на кирилица!
мод
Публикувано: 15 April 2010 - 12:08 AM

Публикувано: 20 April 2010 - 02:37 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 20 April 2010 - 02:53 PM

Хайде ще се похваля от мен да мине, тъкмо да изпрося и съвет. Намерила съм приемни домове на писетата, кога да ги отделя от майката, трите на веднъж ли да ги взема или едно по едно. Притеснявам се, че ще я стресирам ако взема някое коте и може да скрие другите. Давайте идеи и съвети плсссссссссссссссссссссссс
Страхувам се да влизам редовно при тях, че все пак от скоро имаме лозе там, а аз вече прескачам съседните огради, какво ли ще си помислят за мен хората ...