Здравейте.Поредните новородени котенца с maika ..Позната история нали?На 29 март се родиха 4 котенца,които сега са на 11 дни,но ще се подаряват като станат минимум на месец-два.Мaikata също се подарява.Имат спешна нужда от дом,защото там където са не са на много безопасно място,а ако до 3-4 месеца не се намери подслон за тях ще отидат по дворовете.За съжаление нищо не зависи от мен...Малките са ужасно сладки,а майка им е толкова любвеобвилна и мила!Все още незнаем половете им,но ето малко снимчици на муниците и на майка им.Дано някои се влюби в тях.Все пак ако някои прояви някакъв интерес към тях,нищо че са мънички ще се разберем след около 20 дни да ги дадем да ми пише на martina455@abv.bg .Транспорта ми е най-големият проблем.Намираме се в Русе и сме прекалено далеко от по-големите градове.Е,транспорта само да е проблема,дано с енамият осиновители.Айде стига съм плещила сега се наслаждавайте на снимките.

Този сладур е черен с бели чорапки и е най-пискливият от другите си себеподобни.Казва се Вики

Този муник е шареничък с преобладаващ цвят бял по гручето и точки като сиво,кафяво и много сладки ушички.Междудругото това е най-спокойното от всичките котенца.Казва се Дали

Тези са досущ като мaikа си-шаренки и много си приличат,почти нямат разлика.Това първото,което му се вижда муцунката е Деми,а другото е Жacu.
Голяма фотосесия на красивата им мaiка,която също се подарява и е на две годинки.Много е фотоггенична.Казва се Гая

Не са ли сладки?