Този сладур също търси дом.
Публикувано: 08 April 2010 - 07:56 PM
Кучето го видях днес за втори път.Разпитах хората,казаха,че от известно време се мотае наоколо.Това ме убеждава,че е изхвърлен като непотребна вещ,което вече често се случва.Кучето е мъжко,младо е и много контактно.Няма проблем в отношенията си с хора и други кучета.Утре,вероятно ще го прибера при Джина и ще му търся дом.Ако някой се интересува от този чаровник,да ми се обади на тел 0889850766 или 0879609429 Лили.
Публикувано: 10 April 2010 - 03:33 PM
Кученцето вече не е на улицата.На около 2 години е,много спокойно и добричко.Забелязах,че много не уважава повода,но ще трябва да свиква и с него.С Джина се разбраха бързо,че храната е сложена поотделно на всеки и не трябва да се гледа в канчето на другия
.Започвам да му търся дом.Днес е обезпаразитен,предстои му ваксиниране и кастрация.

Публикувано: 11 April 2010 - 01:44 AM
Чудесен е! А как го наименува?
Много търсена стоката, а?
Цитат(horserider @ Apr 10 2010, 06:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
тъй като има спретнат вид и компактен размер. 

Публикувано: 11 April 2010 - 09:54 AM
Късмет на сладура мн е готЯн

Публикувано: 21 April 2010 - 02:04 PM
Сладурът се казва Роко.Установих това като произнасях името,започваше да се търкаля от радост.С Джина обаче се карат и ме предупредиха на мястото където са,да махна едно от двете кучета,защото двамата заедно от време на време влизали в конфликт.Роко е преместен на друго място,но и там има кучета за съжаление.Роко обича да му се обръща внимание само на него и храната не обича да дели с никой.Няма ли кой да го вземе,даже и временно,кучето страшно добро и кротко към хора,радва се,гали се ,търси внимание,но с други себеподобни понякога се кара.Ако не се намери кой да го вземе,след кастрация ще се наложи да го върна на улицата.
Страница 1 от 1