Dog.bg Форуми : Намерен шпиц, Варна

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Намерен шпиц, Варна вероятно изгубен

#1 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 15 May 2010 - 10:44 AM

При мен има щпиц-бяло и рижаво.Тръгна след нас от Морската градина Варна.В момента е вкъщи,много е дружелюбен и контактен,изпълнява команди,изглежда млад мъжки е.Не мога да го задържа повече от няколко часа защото не се понася с моите 3 кучета и 2 котки(моите не го харесват) иначе той е душица.Прикачвам снимки дано някой си го познае или ако някой може да го подслони временно иначе ще се наложи да го пусна обратно на улицата!Тела ми е 0888/750614

Моля, пишете заглавия, от които да е ясно за какво става дума. И пускайте темите в нужните раздели.
мод

Прикачени файлове

User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#2 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2010 - 11:42 AM

Извинявам се просто много на бързо исках да пусна темата :rc_036:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2010 - 03:52 PM

Наложи се да пусна кучето на улицата,тъй като вкъщи настана стинска война.За щастие обаче кучето стои пред входа на блока.Дадох му храна отказа,пи само вода.Ако може някой да разпространи обявата и в други сайтове,че хич не ме бива.Търсим временен подслон на момчето.Не мисля че е изхвърлен,по-скоро загубен защото козината му е чиста и добре поддържана.Сигурно сега някой някъде го търси този хайванчо :dh_188:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#4 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 05:35 PM

Не е трябвало да го взимаш.Кучето изглежда току що изгубено и стопаните му сигурно са щели да го намерят там,където е бил.
User's Signature

Качена снимка

'He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours,
faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion.'

#5 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 15 May 2010 - 05:56 PM

Тя не го е взела! Ако беше прочел по-подробно, щеше да видиш, че той сам е тръгнал след нея. А "там където е бил" много малко кучета остават! Обикновено или тръгват да търсят стопанина, или пътя към дома, или просто тръгват след някой!

#6 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 06:28 PM

Показване на мнениетоCamellia, в 15 May 2010 - 06:01 PM, написа:

Тя не го е взела! Ако беше прочел по-подробно, щеше да видиш, че той сам е тръгнал след нея. А "там където е бил" много малко кучета остават! Обикновено или тръгват да търсят стопанина, или пътя към дома, или просто тръгват след някой!

Тръгна след нас и в момента е вкъщи какво значи според тебе? :eg_033:
User's Signature

Качена снимка

'He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours,
faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion.'

#7 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 06:37 PM

И кво да направи бе?!?! Да го срита, че да не върви след нея ли? Или да го върже там дето го е намерила???? И от къде можеш да си сигурен, че там където го е срещнала е мястото, на което са го загубили? :dry:

#8 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 May 2010 - 06:50 PM

Няма ли хотел където да го заведете

#9 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 07:46 PM

Показване на мнениетоCamellia, в 15 May 2010 - 06:42 PM, написа:

И кво да направи бе?!?! Да го срита, че да не върви след нея ли? Или да го върже там дето го е намерила???? И от къде можеш да си сигурен, че там където го е срещнала е мястото, на което са го загубили? :dry:

Първо не ми говори с такъв тон!Не ме познаваш,за да ми викаш чак пък "бе".
Това дали съм сигурен,че мястото където го е намерила е същото,не съм.Но и ти по съюия начин не знаеш,че не е същото,така че не ми се "прай"!Още в началото казах,че кучето изглежда като току що загубено,затова според мен е било по-добре да не го приютява.Представи си,че ти си загубиш кучето,някой го намира след 30 минути,прибира го,намира му други стопани и така,пък ти си търси колкото щеш.
Как ще се почувстваш ти? :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

#10 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 08:34 PM

Първо не ми прави забележка на тона, защото не знам как точно го усети през монитора! :ea_103:
Да и аз не съм сигурна дали е същото мястото, но при положение, че кучето е тръгнало след нея, значи не стои на едно място да чака да го намерят! Пък и не виждам нищо лошо да го приюти и да пусне обяви, за да могат собствениците да си го вземат със сигурност от нея, а не да обикалят като луди из цяла Варна и да го викат. А Варна хич не е малка и хората не се познават, че да се обадиш на комшийката и тя да каже "Ми да, комшията от съседната улица чул от брат'чеда, че снаха му го видяла в двора на зълва си!" Тъй, че мисля, че това е най-добрия вариянт, отколкото да се мота по улиците и да го джасне някоя кола, или някой олигофрен да си тренира питбула на него! А тука ги има много! И мисля, че полемиката е излишна! А на въпроса как ще се почувствам аз - няма да ми е добре да знам, че кучето ми се скита само по улиците! И ще бъда благодарна на човека, който го е прибрал и се е погрижил за него! А ти?

#11 Потребителят е офлайн   NastyGirl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 08:39 PM

Не оставяйте кучето навън,не се знае кой ще го намери и с какви намерения.....
ShiBumi_GirL,няма ли кой да го вземе макар и за малко? Някой съсед,приятел?
User's Signature

Ние знаем,че не можем да спасим кучетата по целия свят,но знаем,че можем да спасим целия свят на едно куче!

#12 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 08:42 PM

Показване на мнениетоCamellia, в 15 May 2010 - 08:39 PM, написа:

Първо не ми прави забележка на тона, защото не знам как точно го усети през монитора! :ea_103:
Да и аз не съм сигурна дали е същото мястото, но при положение, че кучето е тръгнало след нея, значи не стои на едно място да чака да го намерят! Пък и не виждам нищо лошо да го приюти и да пусне обяви, за да могат собствениците да си го вземат със сигурност от нея, а не да обикалят като луди из цяла Варна и да го викат. А Варна хич не е малка и хората не се познават, че да се обадиш на комшийката и тя да каже "Ми да, комшията от съседната улица чул от брат'чеда, че снаха му го видяла в двора на зълва си!" Тъй, че мисля, че това е най-добрия вариянт, отколкото да се мота по улиците и да го джасне някоя кола, или някой олигофрен да си тренира питбула на него! А тука ги има много! И мисля, че полемиката е излишна! А на въпроса как ще се почувствам аз - няма да ми е добре да знам, че кучето ми се скита само по улиците! И ще бъда благодарна на човека, който го е прибрал и се е погрижил за него! А ти?

Тона ти се подразбра с това излишно "бе" в края на изречението.На въпроса ти,и аз ще се почувствам добре,че някой се е погрижил за кучето ми,но не това беше случката,която те накарах да си представиш.
Мисълта от самото начало ми беше,че понякога е по-добре да не се направи нищо,отколкото да усложняваш нещата.
User's Signature

Качена снимка

#13 Потребителят е офлайн   NastyGirl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 08:59 PM

не спорете,то вече се е свършило....и кучето е навън!
Жалко,че съм далече,иначе бих го взела.Наскоро моето куче почина,също шпиц,на 16 год и всички вкъщи сме много чувствителни към тази порода :dh_188:
User's Signature

Ние знаем,че не можем да спасим кучетата по целия свят,но знаем,че можем да спасим целия свят на едно куче!

#14 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 09:20 PM

То желаещи ще има безброй-при такова красиво,истинко куче,но не там е проблема.Не може просто така да се даде на някакви хора,без да се направи всичко възможно да му се намерят стопаните.Като го е приютила,трябва да си сърба попарата.Ако не може да го задържи задълго и да му намери друг временен стопанин,най-добре да го върне там,откъдето го е намерила.
Това е гадното в подобни истории,че кучето отива от едни приемни стопани при други,кръгът се затваря и следите на кучето постепенно се изгубват.Резултата-стопаните нямат почти никакъв шанс да го намерят.
User's Signature

Качена снимка

#15 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2010 - 09:25 PM

Кучето извървя почти цялата морска градина с мен,опитвах да го гоня,моето куче го ръмжеше,но той продължи да върви с мен чак до вкъщи.Моля не се карайте,какво е трябвало да направя и какво не вече е свършило.По добрия вариант ми се видя да приутя кучето докато намерим истинските му стопани.Доста време се озъртах дали някой не е с него уви нямаше никой.Поне пи водичка,но не сикаше да хапне.Не мисля че е изгубен там,беше доста уморен явно е вървял доста.За съжаление моите кучовци не го харесаха,а котките ми нааправо подивяха.Кучо до преди час стоеше пред входната врата,може някой да го пуска така да се разхожда и после да се прибира сам знам ли.
То в тоя форум няма угодия ако се опиташ да помогнеш що помагаш,ако не си що не си........
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#16 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2010 - 09:28 PM

Показване на мнениетоLG9, в 15 May 2010 - 07:25 PM, написа:

То желаещи ще има безброй-при такова красиво,истинко куче,но не там е проблема.Не може просто така да се даде на някакви хора,без да се направи всичко възможно да му се намерят стопаните.Като го е приютила,трябва да си сърба попарата.Ако не може да го задържи задълго и да му намери друг временен стопанин,най-добре да го върне там,откъдето го е намерила.
Това е гадното в подобни истории,че кучето отива от едни приемни стопани при други,кръгът се затваря и следите на кучето постепенно се изгубват.Резултата-стопаните нямат почти никакъв шанс да го намерят.

Най-учтиво те приканвам да внимаваш с тона да не сърбаш моята попара.Кучето не случайно има пуснати обяви,че му се търсят ИСТИНСКИТЕ стопани,а не че го предлагам за осиновяване.Приемни стопани биха могли да бъдат хора които да го прищтят докато се намерят неговите.Кучето може да се върне само там откъдето тръгна защото живея на един подлез от мястото :eg_033: Обяви някъде че някой го търси все още не виждам,но вярвам че някой си търси животинчето!!!
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#17 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 09:34 PM

Намери ли кой да го приюти временно? Ако не си аз мога да го взема. Даже след час имам слизане до центъра и мога да мина.

#18 Потребителят е офлайн   NastyGirl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 09:42 PM

Показване на мнениетоLG9, в 15 May 2010 - 09:25 PM, написа:

като казах,че искам да го взема,нямах впредвид за постоянно.....,то е ясно,че си има стопани,а и е такава порода,че всеки ще го иска.Просто ми е мъчно за него по изброени по-горе причини!
Дано Камелия го вземе,за да не е навън!Това ми е идеята,а не да се даде на някакви хора/както ме визираш/ без да се търси стопанин!
User's Signature

#19 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2010 - 10:15 PM

Камелия на ЛС
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#20 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2010 - 09:50 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 15 May 2010 - 09:33 PM, написа:

Показване на мнениетоLG9, в 15 May 2010 - 07:25 PM, написа:

Най-учтиво те приканвам да внимаваш с тона да не сърбаш моята попара.Кучето не случайно има пуснати обяви,че му се търсят ИСТИНСКИТЕ стопани,а не че го предлагам за осиновяване.Приемни стопани биха могли да бъдат хора които да го прищтят докато се намерят неговите.Кучето може да се върне само там откъдето тръгна защото живея на един подлез от мястото :eg_033: Обяви някъде че някой го търси все още не виждам,но вярвам че някой си търси животинчето!!!

Трудно ще ти сърбам попарата,ама айде. :ab_041:
NastyGirlне съм имал намерение да те обидя.
100% обаче ще следя историята на това куче да видим дали ще му се намерят истинските стопани или ще се даде на приятели,които много искали такова куче и щяли да се грижат добре за него. :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни