- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Искам куче!!!
Публикувано: 03 October 2007 - 02:45 PM
Но обявите в този сайт са адски добре организирани, не знам къде е проблема.

Angels chis Chihuahua kennel[br]Sofia, Bulgaria
http://vbox7.com/play:4c188668 - 03.01.2008 Арчи в Танцувай с мен 2
Публикувано: 03 October 2007 - 02:46 PM
Забелязах че с регистирането си започна да пускаш,мнения в няколко теми някой да ти подари куче!
Хорааааааа спрете се моля Ви!Първо с риск вече да стана груба,мястото на тази тема НЕ е тук и сто на сто ще бъде преместена или изтрита!Другото което е в този форум си има раздел "Без дом" там трябваше да пуснеш темата,а и също така ако не си прочела там има ужасно много кучета които си търсят нов дом и по всяко време можеш да направиш добро и да осиновиш някое!
п.пи пиши на кирилица,защото от тая маймуница трудно си чете какво точно пишеш!!!!!

Публикувано: 03 October 2007 - 03:20 PM
Публикувано: 03 October 2007 - 03:35 PM
Преди човек да си вземе куче,задължително трябва да се съобрази с накой неща
1.трябва да осигури достатъчно пари за закупуването на зраво кученце за предпочитане от развъдник.
2.трябва преди това внимателно да се обмисли,дали това живото ще има нужните условия за живот(място където да играе,да тича,да пишка да ака и изобщо да живее)
3.МНОГО ВАЖНО-е кученцето да е желано от всички членове на семейството и да има съгласие за неговото взимане.
4.кучето трябва да посещава ветеринар поне веднъж на няколко месеца,профилактично и ако се наложи нещо по спещност,да се отделят средства и за това
5.купуването на качествена храна,която хич не е ефтина
6.да се отдели достатъчно време за възпитание и обучение на кучето докато е малко а и след това,да имаш време за разходки и игри с него навън.
Ако смяташ че отговаряш на тези изисквания,можеш спокойно да си вземеш домашен любимец,но в противен случай само ще мъчиш животинчето.Друго нещо важно е едно родословно куче няма да ти струва по-малко от 500лв,отделно грижите за него ще ти излезнат двойно повече.Казвам нещата,така както аз ги мисля и така както според мен стоят реално.А и пак ще повторя,след като толкова искаш кученце можеш по всяко време да си осиновиш кученце от някой приют,срещу скромната такса от 26лв.Ще направиш едно голямо добро,ще спасиш живот,а на теб ще ти се отблагодарят с безрезервно и вечно приятелство!

Публикувано: 05 October 2007 - 03:25 PM
Мисли за моменти, когато то е болно,пътуваш за няколко денаили теб те няма вкъщи ,разходка рано сутрин,хигиена и не на последно място време за възпитание и внимание !Финансовият ангаимент също не малък...
Успех ;)

Мира
Публикувано: 05 October 2007 - 04:02 PM
Публикувано: 05 October 2007 - 05:29 PM

Публикувано: 05 October 2007 - 05:55 PM
И знайте :
"На човек му се дава толкова , колкото може да понесе "
Публикувано: 05 October 2007 - 06:09 PM
:-*
Публикувано: 05 October 2007 - 06:59 PM
Цитат
И знайте :

Публикувано: 05 October 2007 - 07:13 PM
Цитат
Цитат
И знайте :
Хубава работа :( или ти не виждаш какво пише момичето или на мен ми либсва част от тест . Както и да го чета не прочетох да се споменава порода !!!! Ако дете докаже , че може да се грижи добре за кучето , дои и родителите да не го искат в началото после се съобразяват с желанието на детето.
Публикувано: 05 October 2007 - 07:15 PM
Публикувано: 05 October 2007 - 08:06 PM
Цитат
zdraveite...kazvam se viliqna i sum na 13 god...malk0o sum malka da p0oemam 0otg0ov0orn0ost za ta0ova nesht0o n0o iskam kuchence a maika mi ne iska ak0o nqk0oi p0odarqva ili pr0odava na d0ostupna cena m0ops ili g0oldun retrivur ili labrad0or mn m0olq da mi pish blag0odarq predvariteln0o mn

Публикувано: 05 October 2007 - 08:12 PM
Поздрави .
Публикувано: 05 October 2007 - 08:28 PM
Публикувано: 05 October 2007 - 09:49 PM
Цитат
Кучето беше при баба ми на селото ни и когато е било пуснато и отишло на магистралата и аз не съм виновна майка ми ако види кучето пред вратата ще го приеме. Плюс това и сестра ми иска куче колкото мен. Ще се грижим за него и ще го обичаме много. То ще е као част от семейството ни. Аз съм имала голдън ретривър за няколко дни, но за жалост не беше мой! Грижихме се много добре за него. Мисля, че ако кучето е мое, ше го гледам с цялата си обич и то ще е щастливо при нас !!!!
Ancheto, 100% съгласна с теб. Хубаво е да се казва, че кучето е отговорност, но /ще се повторя, писала съм го и на други места, сори/ кучето не е само пари. Има щастливи кучета и в домакинства където няма гранула, а фенери с хляб; където няма ветеринар, а домашни цярове; където не се ходи на училище, а се възпитава според домашните правила. Има щастливи кучета, които са подарени или намерени и не са стрували на стопаните си повече от 15лв. месечно. Така че не се изхвърляйте толкова чак - 100 лева месечно за едни са просто парите за кучето, за други четвърт от доходите на домакинството. Не парите, а вниманието, времето, обичта и желанието имат значение.
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »