Южноафрикански бурбул

Публикувано: 05 March 2014 - 06:06 AM
 .просто трябва на живо да се види бурбул,за да се прецени размера(уникални кучета).видяхте кучето на Светлана на снимка до нея,така добре се преценява!!!!!!!!аз много ще се радвам и други ако имат такива кучета в БГ,но за жалост са малко скъпички за нашият стандарт.но искам да направя малак коментар на Avanti240-да,явно разбира доста.аз съм съгласен с някои работи които казва,НО нека бъдем по сдържани все пак сега се запознаваме със породата(поне аз,въпреки че чета за нея от 3год.има още много да учим)а Светлана може много да помогне,както и той,нека си помагаме взаимно,а не веднага на контра(както обикновено става при нас)!!!!!!!във крайна сметка както се казва- в спора се ражда истината!!!И да, родословие е нужно(ако се занимаваш професионално) за да си сигурен поне малко какво да очакваш от твоето куче.поне това е моето мнение!Поздрави на всички!
 .просто трябва на живо да се види бурбул,за да се прецени размера(уникални кучета).видяхте кучето на Светлана на снимка до нея,така добре се преценява!!!!!!!!аз много ще се радвам и други ако имат такива кучета в БГ,но за жалост са малко скъпички за нашият стандарт.но искам да направя малак коментар на Avanti240-да,явно разбира доста.аз съм съгласен с някои работи които казва,НО нека бъдем по сдържани все пак сега се запознаваме със породата(поне аз,въпреки че чета за нея от 3год.има още много да учим)а Светлана може много да помогне,както и той,нека си помагаме взаимно,а не веднага на контра(както обикновено става при нас)!!!!!!!във крайна сметка както се казва- в спора се ражда истината!!!И да, родословие е нужно(ако се занимаваш професионално) за да си сигурен поне малко какво да очакваш от твоето куче.поне това е моето мнение!Поздрави на всички!  

Публикувано: 10 March 2014 - 04:21 PM
 Shvedka, в 10 February 2014 - 10:55 PM, написа:
Shvedka, в 10 February 2014 - 10:55 PM, написа:
Като цяло съм сигурен че ще се справя,все пак имам доста опит с Дого Аржентино и от повече от две години с Американски Булдог.Единствено ме притеснява,че искам мъжкар и не знам как ще се разбират по натам с булдога.Може да се получи касапница,въпреки че булдога е доста уравновесен.

Публикувано: 04 May 2014 - 07:23 AM

Публикувано: 05 May 2014 - 09:01 AM
http://www.studbook....=Dog%20breeders это орган, регистрирующий всех животных рожденных в ЮАР. Регистрация бурбулей там не производится.
В ЮАР 3 организации, и каждая имеет свой stud book, точно также как и в любой кинологической организации есть своя "Племенная книга"
Что касается Саванны, то её окрас - ирладский не признается EBBASA, BI, KUSA и FCI соответственно. Она может получить допуск к разведению только получив оценку SABT. А в SABT можно и бурбуля в горошек купить

А вот собака, с родословной SABT может получить KUSA, если она соответствует стандарту.

Да, и идеальный рост суки бурбуля 61 см.

Публикувано: 05 May 2014 - 09:33 AM
boerboel bulgaria
Места проживания
Pazardzhik, Pazardzhik, Bulgaria
Pazardzhik, Pazardzhik, Bulgaria
Город
Пазарджик
Пазарджик
Родной город
Основная информация
День рождения
2 июня 1975 г.
avanti240
• мъж на 38 години от Пазарджик •

Молодец!!!!!!!!!!!!!!!!

Публикувано: 06 May 2014 - 03:57 AM

Публикувано: 06 May 2014 - 07:07 AM
 boerboel bulgaria, в 06 May 2014 - 01:57 AM, написа:
boerboel bulgaria, в 06 May 2014 - 01:57 AM, написа:

я раздвоением личностей не страдаю, все мои слова я могу подтвердить документами. Это я разочарована.
Я эксперта пригласила на конец июля провести бальную оценку, специально подбирала организацию, чтобы и Ваша девочка могла участвовать. А Вы! Стыдно!
Сейчас не надо быть детективом, когда есть google

Родословные в открытом доступе Вам зачем? С моими родословными собаки могут участвовать в выставке любой организации.
3 мая бальную оценку BI в Германии выиграли собаки с родословными FCI.
SABT сейчас вносит всех российских собак в реестр. Племенная книга ЮАР будет пополнена более чем на 15000 собак.
9 мая будет крупнейший чемпионат в России и бальная оценка. 100!!! собак. В ЮАР такого никогда не будет. И так каждый год. Это про качество собак. Любая собака, которая хотя бы выиграет в такой конкуренции класс - ТОП. Мои выигрывали. А у Вас? Кроме как на форуме написать, да имя громкое придумать? Стыдно!
Прощаюсь до 10 мая. 10 мая буду показывать фото и много. Я еще на форуме не всех собак наших показала, которые в нашей семье живут.

Публикувано: 06 May 2014 - 12:49 PM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

Публикувано: 07 May 2014 - 10:39 AM
И за да не е отново безсмислен пост:
Makulu Laanie Butch

Makulu Laanie Boerboele

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

Публикувано: 08 May 2014 - 10:25 PM
Едното куче има Южно-Африканско родословие, другото което съм виждал е Руско и третото мисля пак беше руско куче с номер в навионалният регистър на БРФК. Ще ми покаже и другите ако трябва! Не разбира добре български, но се старае и незнам защо пък ще е длъжна да ви пише на БЪЛГАРСКИ? Когато се почувства готова да пропише на нашия език, ще го направи и без Вие да я подканяте. Все пак тя влиза тук за да си покаже кучетата, а не за да Ви става гадже! :) Айде чао, че станах адвокат на жената...

Публикувано: 10 May 2014 - 05:19 PM
Наша девочка Яра. Сестра Миража по маме. Член нашей семьи.
вторая в юниорском классе. 12 собак! ПОЗДРАВЛЯЮ!

Наивысшая бальная оценка по системе BI. 90 баллов!
Победитель open class. Мариэтта - родная сестра Миража!

Победитель intermediean class! Ketana. И по совместительству тетя моей Ленки.

Победители классов female!

От всей души ПОЗДРАВЛЯЮ!!!! Это КРУТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +