Гризачи
Публикувано: 18 June 2006 - 09:14 PM

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________
Публикувано: 20 June 2006 - 12:47 PM

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________
Публикувано: 20 June 2006 - 01:28 PM
мойта хамстерка която м/у другото почина вчера s) ме гледаше по-мило и от кученце!и всеки път като чуеше гласа ми идваше и ми се радваше ако щете ми вярвайте!!!
Публикувано: 20 June 2006 - 01:45 PM
това за зоомагазините че ги дават на змиите не е вярно!на змиите дават само бели мишки!хамстерите нестават!къщичките ти и тунелчетата са им много забани но с колелата трябва да се внимава!ако мъниците са в аквариум а не в клетка бързо се научават да излизат като сабарят колелото и се катерят!
айде стига толко за сега!b)
Публикувано: 20 June 2006 - 02:44 PM
А за водата мисля че не си права, това за пиенето на вода е една от заблудите за гризачите. те трябва да пият вода. Водата е опасна за тях само ако си намокрят главата и ушичките
Публикувано: 20 June 2006 - 03:14 PM
П.П. И четрите теми са съединени! a)
Публикувано: 24 June 2006 - 02:58 PM

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.